SOMMA si Sasson lanseaza Color Blue, o melodie noua si captivanta
2023-05-09 21:04:57
Cu o colaborare de excepție, SOMMA și Sasson, împreună cu vocea puternică a lui Nathan Nicholson, lansează Color Blue, melodia ce va cuceri inimile ascultătorilor din întreaga lume. Cu un ritm irezistibil, această lansare aduce noutate în cultura cluburilor.
“Color Blue are o vibrație pozitivă și încurajatoare”
Bass-ul electrizant și versurile introspective cântate de Nathan Nicholson te vor teleporta într-un alt spațiu, în care vei putea asculta fuziunea perfectă dintre voce și beat.

Color Blue are o vibrație pozitivă și încurajatoare, combinând producția electronică cu versuri atent gândite. Este o piesă perfectă pentru a dansa, cu un beat pe care nu îl vei uita prea curând.

Informații despre artiști
Despre SOMMA:

SOMMA este un DJ și producător din Germania, fiind în plină ascensiune în lumea muzicii. Având atenția fanilor din întreaga lume și sprijinul unor mari nume din industrie, printre care Keinemusik, DJ Tennis, Carlita, Adriatique și Gorgon City, producțiile superstarului german SOMMA au luat amploare de când a apărut pe scenă în vara anului 2020. Cu peste 250 de milioane de stream-uri pe Spotify, superstarul german al muzicii house a fost creatorul din spatele unora din cele mai mari hituri deep house din ultimii doi ani.

În colaborare cu echipa sa LE YORA, SOMMA lansează în 2023 albumul Ascension, pregătind atât lansări solo, cât și colaborări cu alți artiști. Un lucru este sigur, SOMMA se va afla printre numele pe care le vei auzi mult în acest an.

Despre Sasson:

Nicolas Sasson este un DJ și producător din Paris. În ultima vreme, cariera sa a atins noi culmi. Cu turnee permanente în întreaga lume, concerte europene și lansări care au atins vârful clasamentelor, Sasson a pus bazele succesului său global. A colaborat cu &ME, Bedouin, Black Coffee, Blondish, Damian Lazarus, Disclosure, Guy Gerber, Nic Fanciulli, Pete Tong și mulți alții.

Lansările sale au fost susținute de Adriatique, Agoria, Black Coffee, Blond:ish și Tiësto, printre alții. Stilul său continuă să împingă limitele genurilor muzicale (ne)convenționale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *