SOS Satele Copiilor organizează festivalul caritabil FestiSAT, pentru a sărbători primii 30 de ani de viitor oferit copiilor
2023-09-16 10:47:06
SOS Satele Copiilor sărbătorește anul acesta 30 de ani de viitor oferit copiilor și de implicare socială în România, printr-un eveniment inedit – FestiSAT. Festivalul caritabil creat pentru întreaga familie va avea loc pe 7 octombrie, începând cu ora 14:00, pe terenul clubului sportiv Năstase Marica, din cadrul Fundației pentru tenis “Arenele Ilie Năstase”, lângă Satul SOS din București.

FestiSAT are toate ingredientele unui festival de succes. Va aduce împreună pe scenă cei mai îndrăgiți artiști români ai momentului: Loredana, Andreea Bălan, Voltaj și DJ Alex Super Beats. Cei prezenți se vor putea bucura de muzică bună, activități în aer liber pentru copii și părinți, relaxare, mâncare savuroasă de la food trucks, vibe de festival și un strop de nostalgie. FestiSAT este un eveniment caritabil, așa că fondurile strânse în cadrul festivalului vor fi folosite pentru susținerea proiectelor sociale ale SOS Satele Copiilor România.

Organizarea festivalului caritabil a venit din dorința asociației SOS Satele Copiilor România de a arăta în mod autentic impactul pe care l-a avut asupra copiilor pe care i-a îngrijit în cei 30 de ani de activitate. Le-a redat șansa la o copilărie fericită, le-a oferit optimism, bucurie, puterea și ambiția să își atingă și cele mai îndrăznețe visuri. Cei care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să cunoască poveștile copiilor sprijiniți de SOS Satele Copiilor, ale mamelor SOS – cele au un rol esențial în îngrijirea copiilor și îi vor putea cunoaște și pe o parte dintre ambasadorii SOS Satele Copiilor.

”Cu emoții și recunoștință, ne pregătim să sărbătorim 30 de ani de iubire, speranță și familie, la SOS Satele Copiilor România. Organizăm un eveniment caritabil, la care vă invităm să ne fiți alături! Fără oamenii de bine, misiunea noastră ar fi fost aproape imposibilă. Ne mândrim să spunem că am oferit un viitor mai bun și am schimbat viețile a peste 100.000 de beneficiari. FestiSAT este un prilej de a demonstra că, împreună, putem face lucruri extraordinare, în continuare. Haideți să facem această petrecere memorabilă nu doar pentru noi, ci și pentru cei care depind de sprijinul nostru. Cu inimile deschise și generozitatea voastră, continuăm să facem o diferență reală în viața copiilor vulnerabili. Fiecare bilet achiziționat vă va asigura distracția la eveniment și amintirea unui viitor mai bun pentru un suflet care a rămas fără sprijinul părinților sau riscă să îl piardă”, declară Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.
SOS Satele Copiilor- 30 de ani de activitate în cifre

De 30 de ani, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părinților și îi ocrotește pe cei care riscă să o piardă. Asociația SOS Satele Copiilor România are patru sate SOS (București, Cisnădie, Bacău și Prejmer) unde oferă îngrijire alternativă pentru sute de copii.

  • Peste 500 de copii și tineri au avut parte de îngrijire în case de tip familial
  • Peste 1.300 de familii vulnerabile au fost ajutate să depășească vulnerabilitățile
  • Peste 4.500 de copii au fost sprijiniți să rămână alături de părinți
  • Peste 100.000 de beneficiari, în toate programele SOS

SOS Satele Copiilor România derulează la nivel național programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunitățile de tineri, Asistență maternală), de întărire a familiei (Serviciile de Asistență Comunitară, Centrul de consiliere și sprijin pentru copii și părinți, Centrul de zi), dar și programe educaționale (SOS Planet AfterSchool), precum și o serie de proiecte pentru tinerii aflați în situații de risc, atât din sistemul de protecție, cât și din mediul rural sau familii vulnerabile. Din 2022, SOS Satele Copiilor implementează și programe dedicate familiilor din Ucraina.

 

Detaliile evenimentului caritabil FestiSAT

Dată: 7 octombrie, între orele 14:00 și 22:00

Locație: Năstase & Marica Sports Club (intrarea Țărmului, lângă SOS Satele Copiilor – Calea Floreasca nr. 165, București)

Line-up: Loredana, Andreea Bălan, Voltaj, DJ Alex Super Beats

Bilete disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-festisat-89275 și www.sos-satelecopiilor.ro

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit.

Parteneri media: Kanal D, Europa FM.

Eveniment susținut de Kaufland România.

FestiSAT este un eveniment creat și comunicat de agenția Magic Maker Communication, parte a grupului Untold Universe.

 

Oricine se poate alătura cauzei SOS printr-un SMS cu textul “MAMA” la 8864 (4 euro lunar). Donatiile se pot face și pe website-ul asociației www.sos-satelecopiilor.ro, în contul bancar RO84BACX0000001080003013 sau prin intermediul platformei Revolut, secțiunea Donații. În plus, pe website-ul asociației SOS Satele Copiilor există posibilitatea de a realiza donații în monede virtuale.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *