Sound Rush lanseaza remix-ul pentru piesa "INNA - Hot"
2021-08-13 17:10:00

Sound Rush lansează astăzi, în mod oficial, remix-ul pentru piesa INNA – Hot. După ce în luna aprilie apăruse pe YouTube o variantă a acestui remix filmată într-un decor industrial, astăzi, 13 august, fanii genului hardbass se pot bucura de versiunea oficială a acestuia.

Iar pentru cei care au gânduri de a petrece în weekend, cu siguranță remix-ul celor de la Sound Rush va fi alegere perfectă pentru playlist-urile proaspăt create. Căci, împătimiți sau nu de hardstyle, cu toții reușim să ne simțim bine atunci când o piesă știe cum să ne ridice vibe-ul.

Duo-ul olandez Sound Rush este format din doi frați gemeni, recunoscuți pentru energia bună și euforică pe care o transmit. Design-ul lor creativ reușește întotdeauna să redea publicului melodii încântătoare, pline de elemente care să îi surprindă. Și, cum este vorbă de un duo, desigur că există două puncte definitorii pentru Sound Rush: autenticitate și capacitatea de a folosi tehnologia la cel mai înalt nivel.

Și, cum petrec foarte mult timp împreună, iar muzica lor reunește publicul într-un singur întreg, cei de la Sound Rush se și targetează, în comunicarea lor, ca fiind de fapt doar un artist.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *