Spartan a devenit lider in livrarile de produse pe baza de carne rotisata, in Galati
2017-06-12 14:43:41

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan anunta ca la numai un an de la deschidere, unitatea din Galati a devenit lider in livrarile de produse pe baza de carne rotisata, la nivel local. Restaurantul din Galati a fost primul din cadrul lantului care a introdus serviciul de livrari la domiciliu, pe data de 1 mai 2016, dupa o investitie de 7.500 de euro. Unitatea a raportat in luna aprilie a.c. o crestere a cifrei de vanzari de 30%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Restaurantul a fost inaugurat in martie 2016, are 17 angajati si doua masini folosite pentru livrari, care se deplaseaza in toate cartierele municipiului Galati si duc clientilor preparatele solicitate intr-un interval ce se incadreaza intre 50 si 75 de minute, in functie de distanta si de traficul aferent orei la care se face comanda.

Cresterea vanzarilor pe segmentul de livrari la domiciliu este estimata la 15% în 2017, pentru unitatea din Galati in care s-au investit in total 100.000 de euro si care a inregistrat anul trecut afaceri in valoare de 285.000 de euro.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L., companie francizoare care detine platforma www.francizelacheie.ro si numara 32 de restaurante in toata tara, dintre care 12 sunt proprii si alte 20 in sistem de franciza.

Ce parere aveti?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *