Speak lanseaza „M-ai lasat sa te las"
2019-10-17 18:00:47

Speak lanseaza „M-ai lasat sa te las”, o balada despre o inima franta si o relatie de dragoste la care doi oameni aleg sa renunte treptat si sa nu mai lupte pentru ea. In regia lui SAN, videoclipul imbina imaginile cu versurile piesei si dezvaluie o poveste sensibila despre amintirile create alaturi de persoana iubita.

“Sunt sigur ca multi dintre noi au avut o experienta in care inima le-a fost ranita si se pot regasi in versurile celei mai recente piese ale mele, «M-ai lasat sa te las». La un moment dat simti ca fiecare efort este in zadar si cel mai bine este sa mergi mai departe, pe un drum separat, chiar daca amintirile te urmaresc la fiecare pas”, povesteste Speak.

In urma cu un an, Speak a lansat „Barman”, iar in primavara lui 2017, piesa “Tu erai”, alaturi de GUZ. Pana in prezent, piese precum „Te fac un dans?”(feat. LLP & Stefania),„Timpul” (alaturi de Stefania), „Pernele si patul”, „Ultimul drum”, „Raspunsul”, „Patul e gol”, „Ce ai cerut”, piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar si „Profund”, „Din intamplare”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, ii poarta semnatura artistului.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *