Spectacolul de comedie „De unde vin copiii/adulții?” e o piesă necesară pentru societatea românească
2023-10-19 21:04:31

După 3 reprezentații identice și totuși atât de diferite prin energia publicului, spectacolul de comedie „De unde vin copiii/adulții?” va fi jucat din nou pe 23, 25, 30 și 31 octombrie, de la 19:30, la Unteatru.

Proiectul este co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa https://arcub.ro/

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Ce au spus spectatorii până acum?

➢ „A fost superb aseară, felicitări! E o piesă necesară pentru societatea românească, și am râs aproape încontinuu, sunt grozave personajele!” – Oana Maria Zaharia, jurnalist și activist

Cele șase scene care abordează din unghiuri total diferite corpul, sexualitatea și relațiile au scos la iveală conștientizări dintr-o gamă largă de emoții în funcție de cei care au urmărit spectacolul: adulți, părinți de copii, părinți de adolescenți, cupluri.

➢ „Am râs, mi-a dat de gândit și mi-am luat niște teme legate de relația mea cu propriul corp, inclusiv acum!” – Monica Mereuță, psiholog

Q&A-ul de la final ne-a arătat că am atins punctele cheie pe care ni le-am propus în proiect. Rugat să descrie spectacolul în 3 cuvinte, publicul a folosit cel mai des cuvintele: amuzant, educativ, inteligent, dar și îndrăzneț, captivant, necesar.

➢ „Mi-ar plăcea să merg cu fiul meu la spectacol, când mai crește. L-aș recomanda și prietenilor, mai ales celor mai rușinoși. Deși știam teoria, spectacolul mi-a dat mai multă încredere să mă relaxez și să transform astfel de conversații în unele obișnuite, fără rușine. Mulțumesc!” – Lavinia, mamă de băiat (8 ani)

O altă spectatoare a concluzionat astfel:

➢ „Avem nevoie de mai multă cultură de felul acesta. Cum fac să-mi aduc familia aici? Sper să aibă mai multe reprezentații!” – Adina, mamă de fată (3 ani)

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Eventbook. Pe paginile de Facebook și Instagram Om cu Om sunt anunțate toate update-urile, dar și scene din reprezentațiile deja jucate în septembrie.

Păreri?

 

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *