Spectacolul “DRAG de DRAGobete”, din 22 februarie 2024, de la Teatrul Colibri din Craiova
2024-01-31 22:51:49

Ansamblul Folcloric  „Maria Tănase” sărbătorește ziua iubirii la români cu un spectacol intitulat “DRAG de DRAGobeteEvenimentul va avea loc joi, 22 februarie, de la ora 18:30 la Teatrul Colibri.

“Sărbătorim pe 22 februarie DRAGOSTEA, cel mai puternic sentiment care ne leagă și ne ajută să nu fim niciodată singuri.

Ansamblul Folcloric  „Maria Tănase” vă invită pe toți, și tineri și mai puțin tineri, să vă amintiți cât de frumos este să iubești și să-ți împărtășești iubirea” a declarat Liliana Popa, managerul interimar al ansamblului.

Soliștii: Mariana Ionescu Căpitănescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Moțocu, Aneta Şişu, Marius Măgureanu, Cristian Bănăţeanu, Liviu Dică, Luiza Turcu și Alex Golfin, împreună cu formația de dansuri a Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” vă așteaptă să petrecem românește de Dragobete.

Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” dirijată de Cristian Pîrlea.

Coregrafia spectacolului este semnată de Ionel Garoafă.

Prezintă Luiza Turcu și Alex Golfin.

Biletele se pot procura de la sediul ansamblului din Craiova,  str. Crișului, nr 9, la pretul de 60 lei (tarif intreg) sau 30 lei (tarif redus, pentru elevi, studenți și pensionari).

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *