SPINALL face echipă cu Summer Walker, DJ Snake și Ayanna pentru Power
2022-09-10 19:42:14

SPINALL face echipă cu Summer Walker, DJ Snake și Ayanna pentru “Power”. Uniunea globală a vedetelor este de ascultat obligatoriu, deoarece vocea sonoră a lui Walker și Äyanna alunecă împotriva producției afro-pop. Alături de formația stelară, există o distribuție de producători de stele, inclusiv SPINALL, DJ Snake, Nicholas „Unknown Nick” Audino și The Eggman. Această distribuție superbă l-a înrolat pe legendarul Dr. Dre, care a mixat piesa înstelată. Noua alianță formată pentru „Power (Remember Who You Are)” se dovedește a fi un efort curajos pentru viitorul scurtmetraj intitulat The Flippers Skate Heist.

Următorul film urmărește doi patinatori mascați în timp ce jefuiesc un camion NTWRK păzit pentru o pereche de patine cu rotile Dr. Dre exclusiviste. Ei alergă prin oraș într-un mod spectaculos, cu viteză mare, pentru o noapte distractivă la legendarul Flipper’s Roller Boogie Palace. Flipper’s Roller Boogie Palace este o platformă pentru patinatorii și amatorii de distracție.

Fondat în 1979 de Ian „Flipper” Ross, Flipper’s a început ca un patinoar de familie și a operat în Los Angeles. Legendarul patinoar a revenit în 2022 cu o experiență de patinaj cu role la The Rink at Rockefeller Center din New York City, iar în toamnă, va deschide o locație emblematică în Londra. Sărbătorind patinajul, sănătatea mintală pozitivă și bunăstarea emoțională, Flipper’s este un loc în care să renunți, să fii prezent și să te conectezi cu tine și cu cei din jurul tău.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *