Starea de bine intra in scena in alta forma. GoldFish aduce o noua varianta a piesei Chasing Tomorrow
2022-09-26 12:20:09

A venit momentul pentru o nouă variantă a contagioasei piese „Chasing Tomorrow”, lansată, în varianta originală, în 12 septembrie, de CARSTN, GoldFish și Annie Graceman. Acum, când toamna își intră în drepturi, noua varianta Goldfish Club Mix este ideală, pentru că ne dă energia de care avem nevoie.

 

Și în această nouă variantă vocea Annei Graceman răsună peste ritmurile pline de energie ale lui CARSTN și GoldFish, iar orice problemă pare că dispare cu fiecare vers care curge și cu fiecare pas de dans pe care piesa te împinge să îl faci. Totuși, aceste vibrații sunt îmbrăcate acum într-o formă care se va auzi în toate cluburile.

 

Astfel, modificările care au fost făcute variantei originale fac piesa să se potrivească pe ringurile de dans din întreaga lume. Mixul făcut pentru „Chasing Tomorrow” va face oamenii de peste tot din lume să profite la maximum de orice moment și de orice șansă de a dansa ca și cum nu s-ar uita nimeni.

 

Când ne gândim la galben, de regulă ne vin în minte lucruri care au legătură cu vara, soarele și cu starea de bine. Totuși, ar fi cazul să începem să ne gândim și la muzică și, mai exact, la muzica realizată de DJ-ul și producătorul CARSTN din Germania, care a transformat această culoare într-un adevărat trademark. Muzica sa este o combinație de dance și pop și transmite, de fiecare dată, fericire. În prezent, CARSTN are peste 1,9 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify.

 

GoldFish este un duo de DJ și producători a căror dragoste pentru muzica electronică nu poate fi negată. Din momentul în care GoldFish a lansat prima piesă, în 2006, succesul a început să apară. În prezent, duoul are peste 1 milion de ascultători, lunar, pe Spotify.

 

Anna Graceman este o cântăreață, compozitoare și pianistă, care își scrie și produce propriile piese. Născută în Juneau, Alaska, aceasta s-a mutat în Nashville pentru a-și urma pasiunea pentru muzică. În 2015, piesa sa „Treble Heart” a devenit virală pe musical.ly.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *