"Stay" in fantezia muzicala marca Sky Dance feat Eneli
2017-02-10 22:39:46

Sky Dance, proiectul infiintat in 2016, care au promis de la debut creatii unice ca sound si energie, lanseaza astazi o piesa in colaborare cu vocea seducatoare a tinerei Eneli.

“Stay” este piesa pe care au hotarat sa-si dea intalnire, o productie la care au lucrat impreuna si au contribuit cu elemente care s-au contopit intr-un fel spectaculos.

Sky Dance si-a folosit experienta acumulata mai mult de 10 ani in industria muzicala, timp in care baietii au compus hituri internationale, iar Eneli a contribuit cu versuri pline de suflet si acel plus de savoare senzuala cu care a cucerit in “Mhm Mhm” alaturi de Manuel Riva.

Colaborarea dintre Sky Dance si Eneli a punctat elementele unei productii de succes: ritm, sound dar si mesaj si prezentare.

Artistii sunt entuziasmati sa prezinte publicului rezultatul, iar Eneli declara: “Cred ca piesa exprima foarte bine ceea ce simteam in perioada in care am scris-o. Datoria mea este sa spun o poveste, prin fiecare piesa pe care o compun. “Stay” este o poveste. Reala.”

SkyDance completeaza: “Este o piesa cu un sound fresh. Credem mult in aceasta colaborare, toti cei implicati au muncit foarte mult, iar acum ca a venit momentul lansarii, suntem extrem de entuziasmati.”

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Stay”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *