Stephany lansează single-ul "Cămașa ta"
2016-09-02 12:24:01

Prima zi de toamnă ne surprinde cu “Cămașa ta” cel mai nou single, semnat Stephany. Sound-ul special alături de povestea versurilor, redau perfect melancolia de la sfârșitul verii.

“Cămașa ta” m-a cucerit de la prima “probă”! Mai întâi ritmul și apoi versurile. Dacă la începutul verii e despre “vara asta am să mă îndrăgostesc”, “unde e iubirea când vara s-a sfârșit”? “Cămașa ta” e tot ce mai rămâne…, ne-a declarat artista.

Stephany se află la cel de-al doilea single lansat anul acesta, “Un Nou Început” fiind prima surpriză cu care artista și-a încântat fanii în 2016. Ea a debutat cu “Dragoste ca-n filme” și a continuat să ne surprindă cu talentul ei odată cu lansarea single-ului, “Love is like”.

“Cămașa ta” a fost “croită” în studiourile UnderClover, din muzica și versurile lui Lorean Georgian și ale Roxanei Savastru. La “Cămașa ta” au mai “cusut” și Andrei Alexandru-Ionuț, Dan Grădinaru și Alexandru Luft.

Așadar, vă invit cu mare drag să ascultăm împreună noul single al frumoasei Stephany, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *