Stephen Sanchez a lansat albumul "Angel Face"
2023-09-24 18:41:19

Stephen Sanchez a lansat albumul “Angel Face”. Proiectul cu 13 piese este plin până la refuz de cântece de dragoste inspirate din anii 50 și 60, inclusiv hit-ul certificat RIAA 3x Platinum, „Until I Found You”.
Împreună cu albumul, Stephen a lansat videoclipuri cinematografice pentru „Death Of The Troubadour” și „High”, regizate de Charlie Rees.

Angel Face povestește viața ficționarului Stephen Sanchez – a.k.a. „Trobadour Sanchez”— care își găsește faima pe baza hitului său din 1958 „Until I Found You”, urmat la scurt timp de o poveste de dragoste tumultoasă cu noua sa dragoste Evangeline, albumul terminându-se după uciderea sa prematură în 1964. Aproape 60 de ani mai târziu, albumul de debut nelansat al lui Troubadour, Angel Face, a fost descoperit și este în sfârșit lansat postum. În ciuda originilor sale vechi, albumul se mândrește cu producții de top de la Ian Fitchuk [Kacey Musgraves, Leon Bridges] și Konrad Snyder [Noah Kahan, Rainbow Kitten Surprise].
Despre inspirația sa pentru Angel Face, Stephen explică: „Această înregistrare, pentru mine, este antiteza întregii umanități a iubirii. Este aici pentru a-i împuternici pe cei atrași de semnele cosmice care pun două suflete în același loc la momentul potrivit. Speranța este de a evoca amintiri și de a fi o coloană sonoră pentru altele noi, că aceste cântece ar putea permite străinilor să fie prinși într-un sentiment suficient de lung pentru ca dragostea să crească.”

Înainte de album, Stephen ne-a introdus în lumea lui The Troubadour Sanchez prin single-ul său „Until I Found You”, împreună cu piesele „Evangeline”, „Only Girl” și „Be More”. Centrate în jurul dragostei sale cu Evangeline, aceste cântece evidențiază relația pasională a perechii. Videoclipurile recent lansate pentru „Death Of The Troubadour” și „High” spun mai multe despre povestea lui The Troubadour, arătând triunghiul amoros tensionat dintre The Troubadour, Evangeline și fostul ei partener Hunter. În videoclipuri, care o prezintă pe Frances O’Sullivan reluând rolul ei de Evangeline, asistăm la momentul în care Troubadour este împușcat mortal de Hunter în timpul unui spectacol.

La fel ca omologul său fictiv, Stephen a cunoscut un succes fulminant de la lansarea „Until I Found You”. Recent, Sir Elton John l-a invitat pe scenă pentru a cânta piesa în timpul ultimului său spectacol de la Glastonbury, lăudând priceperea tânărului de 20 de ani în compoziție. De asemenea, Stephen a interpretat melodia unei mulțimi mult mai intime din Franța pentru nunta virală a lui Sofia Richie și Elliot Grainge.

Deși „Trobadour Sanchez” și-a întâlnit sfârșitul tragic cu Angel Face, povestea lui Stephen este abia la început!

ANGEL FACE TRACKLIST:

1. “Something About Her”
2. “Evangeline”
3. “I Need You Most Of All”
4. “Only Girl”
5. “Be More”
6. “Until I Found You”
7. “Shake”
8. “High”
9. “Doesn’t Do Me Any Good”
10. “No One Knows” feat. Laufey
11. “Caught In A Blue”
12. “Death Of The Troubadour”
13. “Send My Heart With A Kiss”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *