Stephen Sanchez a lansat single-ul Only Girl
2023-04-28 17:49:43

Stephen Sanchez a lansat single-ul “Only Girl”. Despre cântec, Stephen Sanchez a spus: „’Only Girl’ este un dialog între personaje rivale care apar în universul din spatele noii mele piese: Troubadour Sanchez și o dragoste misterioasă din trecut a lui Evangeline (văzută în videoclipul cu versuri). Cu „Only Girl”, vreau ca oamenii să simtă că fac parte din contracultura din 1964 ,când ascultă această nouă eră a muzicii. O contracultură care s-a concentrat pe iubire – vreau să evidențiez această temă a iubirii în lumea de astăzi – o lume care nu are suficient romantism clasic.”

Artistul a cantat inițial melodia în turneu, lăsând fanii să astepte lansarea sa oficială. La începutul acestei luni, el a postat „Only Girl” online. Piesa a fost produsă de Ian Fitchuk și Konrad Snyder, care au scris și melodia împreună cu Stephen și Stephen Day.

Stephen a încheiat un turneu de primăvară sold out, în timp ce „Until I Found You” a urcat pe locul 1 în Billboard Hot Rock & Alternative Songs Chart și a atins peste 1 miliard de stream-uri pe Spotify. Între timp, „Evangeline” a ajuns recent în Top 40 la AAA Radio si a generat zeci de milioane de stream-uri până acum.

În toamnă, el va începe turneul său de 32 de show-uri în Indianapolis, si va avea opriri la Ryman Auditorium din Nashville pe 17 noiembrie și la Terminalul 5 din New York pe 2 decembrie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *