Stephen Sanchez face echipă cu Ashe pentru Missing You
2022-11-05 22:44:56

Stephen Sanchez face echipă cu Ashe pentru “Missing You”. Pe piesa, care a fost produsă de Ian Fitchuck (Kacey Musgraves, Joy Oladokun, James Bay) și Konrad Synder, pianul și chitara subliniază interacțiunea incontestabilă dintre aceste două puteri în creștere.

Vorbind despre cântec, Stephen a spus: „Această melodie înseamnă foarte mult pentru mine pentru că scriam, da, despre o iubire pe care mi-o amintesc prin ochii mei, dar și despre o iubire prin ochii altcuiva. A fost ceva ce nu mai făcusem niciodată înainte: am auzit despre cât de îndrăgostit era altcineva și am scris din experiența lor. A fost entuziasmant.” El continuă și descrie colaborarea cu Ashe: „Ashe este unul dintre cei mai inspirați artiști cu care am lucrat vreodată. Ca prietenă, face culorile mai vibrante și dragostea mai adevărată. Sunt recunoscător să o cunosc și sunt onorat să am cuvintele noastre imortalizate în cântec.”

Despre cântec și lucrând cu Stephen, Ashe a spus: „’Missing You’ s-a produs în clipa în care am ajuns împreună cu Stephen în cameră, s-a așezat la pian și mi-a cântat și am dispărut într-un abis de scris unde era doar dragoste și bucurie. M-a conectat la un loc copilăresc și frumos în care sper să mă întorc din nou.”

Proiectul s-a lăudat cu succesul său „Until I Found You”. Acesta din urmă nu numai că a eclipsat peste 1 miliard de stream-uri globale și peste 50 de milioane de vizualizări ale videoclipului, dar a ajuns și în Top 40 în Billboard Hot 100, în Top 20 în Spotify Global Top 50, #3 la AAA Radio, Top 15 la Top 40 Radio, Top 30 la Hot AC Radio și Top 25 la AC Radio. Între timp, Stephen a ajuns pe locul 20 în Billboard Hot 100 Songwriters Chart.
Ca să nu mai vorbim că Sir Elton John l-a aplaudat pe Stephen în timpul Apple Music Rocket Hour. El a declarat: „M-am îndrăgostit de această melodie și de vocea lui. Este o melodie atât de genială. Este o întoarcere la muzica anilor 1950.” Elton l-a invitat în emisiune ca invitat special și a urmat un interviu fascinant.

În Easy On My Eyes, Stephen povestește un an incredibil de la apariția sa. El a scris aproape toate melodiile de pe EP și a făcut echipă cu Jamie Hartman [James Bay, Lewis Capaldi] și Jon Green [Lady A, Little Big Town] la „Hey Girl”. Apoi a lucrat cu producătorii Ian Fitchuk [Kacey Musgraves, James Bay] și Konrad Snyder [Madi Diaz, Rainbow Kitten Surprise] în Nashville pentru a da viață EP-ului în spectacole cu o singură înregistrare. Proiectul îi luminează talentul atât ca vocalist, cât și ca compozitor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *