Stephen Sanchez lanseaza melodia Be More si anunta lansarea albumului Angel Face
2023-08-04 20:26:19

Stephen Sanchez este un trubadur din Nashville, TN. Single-ul său „Until I Found You” a primit dublu disc de Platină și a ajuns un top 10 radio T40, top 3 AAA + #1 Billboard Hot Rock și Alternative. O stea în ascensiune, Stephen a strâns deja peste 1 miliard de ascultări globale.

Acum, Stephen lansează single-ul “Be More” și anunță albumul “Angel Face”, care va fi disponibil pe 22 septembrie.

Materialul “Angel Face” relatează viața și vremurile fictivei Stephen Sanchez – a.k.a. „The
Troubadour Sanchez”—care își găsește faima pe baza hitului său din 1958 „Until I Found You” doar pentru lumea să se răstoarne cu susul în jos la întâlnirea iubirii sale Evangeline în 1964.

Pentru a crea albumul, Stephen a făcut echipă cu producătorii Ian Fitchuk [Kacey Musgraves, Leon Bridges] și Konrad Snyder [Noah Kahan, Rainbow Kitten Surprise].

Despre Angel Face, Stephen spune: „Când auzi Angel Face, vreau să știi că aceste melodii au fost scrise pentru tine, pentru a reda clipele de mare dragoste și de mare durere de inimă din interior. Există un cântec pentru starea fiecărui suflet. Când asculți această poveste, sper că te vei regăsi în ea.”

Despre „Be More”, el comentează: „Este un dialog între îndrăgostiți, în acest caz „Trubadurul” Sanchez  și Evangeline. „Trubadur Sanchez” spune cât de mult o vrea pe Evangeline și rugându-o să „fie mai mult”. De exemplu, „Fii mai mult” este mult mai mult decât „te iubesc” și „am nevoie”. Ambele părți cerșesc și proclamă dragoste. Acesta este scopul cântecului.”

Sanchez a deschis calea pentru Angel Face cu recentul său single „Only Girl”, pe care l-a debutat live în turneul său sold-out din această primăvară.  Piesa a fost produsă de Ian Fitchuk și Konrad Snyder, care, de asemenea, au scris melodia împreună cu Stephen. Stephen a interpretat hit-ul său „Until I Found You” cu Sir Elton John în timpul ultimului său spectacol de la Glastonbury.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *