Steve Brian si Kolby Knickerbocker fac un mix intre vechi si nou si ne poarta prin stari in Need U
2022-10-24 19:55:29

Steve Brian și Kolby Knickerbocker fac o echipă de excepție și lansează „Need U”, o piesă cu o emoție puternică, asemeni unui mix perfect între nou și vechi.

 

Prin ritmuri vibrante, cu un aer electro nostalgic, alături de vocea plină de putere și, totuși, sensibilitate a lui Kolby Knickerbocker, „Need U” devine o piesă cu o poveste aparte.

 

O piesă care vorbește despre un dor profund și despre o nevoie disperată de a fi alături de acea persoană specială, „Need U” este asemeni unui remediu pentru momentele în care ne simțim copleșiți de valul de sentimente pe care-l experimentăm.

 

Când dragostea este puternică, iar dorul prezent, durerea își face simțită prezența. Astfel, „Need U” este ca o alinare, pentru că ne spune, prin versuri pline de emoție, că nu suntem singuri.

 

Steve Brian, pe numele real Stefan Brunig, este un producător și DJ ale cărui compoziții se întâlnesc la intersecția dintre house și thrill. Cu piese originale aflate în topuri internaționale și cu difuzări la radiouri de renume, precum BBC Radio 1, Steve Brian este un artist care se bucură de succes.

 

De asemenea, de-a lungul timpului, acesta a lansat remixuri pentru artiști precum Cosmic Gate, Mike Oldfield, Tritonal, Audien și Tiesto. Mai mult, acesta a avut lansări cu case de discuri importante, precum Sony Music, Virgin Records, Armada Music, Enhanced Music, Euphonic Records, Black Hole Recordings.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *