Stormzy a lansat single-ul Firebabe
2022-11-13 21:58:07

Stormzy a lansat single-ul „Firebabe”. După ce a anunțat luna trecută cel de-al treilea album al său, „This Is What I Mean”, astăzi Stormzy a lansat „Firebabe”, cel de-al doilea single oficial extras de pe album, care urmează să fie lansat la nivel mondial pe 25 noiembrie.

Produs de George Moore (cu producție suplimentară de la PRGRSHN și tendai), „Firebabe” include voci suplimentare de la Sampha, câștigătoare a premiului Mercury și Jacob Collier, câștigător al premiului Grammy. După lansarea piesei „Hide & Seek”, „Firebabe” îl vede pe Stormzy oferind un sunet frumos, delicat, sincer și profund emoționant.

Vorbind despre crearea single-ului, Stormzy afirmă: „Debbie, George [Moore] și cu mine am intrat împreună în studio și a fost cel mai frumos moment. A fost o sesiune pe care nu o voi uita niciodată. A fost extrem de special și toți cei din sală au înțeles asta.”

Filmat în Anglia, single-ul vine și alături de o imagine simplă, dar captivantă. Regizat de regizorul britanic Edem Wornoo, videoclipul însoțitor îl prezintă pe Stormzy, singur într-o casă cu lumină naturala, înconjurată de apă; reflectând și simțind sensul emoțional din spatele înregistrării emoționante.
Pe lângă anunțarea noului său single, în această săptămână Stormzy a anunțat și „This Is What We Mean Day” – o echipă cu festivalul All Points East din Londra pentru a organiza o zi de neuitat. Biletele de pre-vânzare se pun în vânzare la ora 10:00 pe 15 noiembrie, iar biletele de vânzare generală se pun în vânzare la ora 10:00 pe 17 noiembrie prin www.allpointseastfestival.com.

La lansarea celui de-al treilea album, Stormzy este nu numai unul dintre cei mai realizați rapperi din Marea Britanie, ci și unul dintre cei mai realizați muzicieni. Prin noul său album, el a livrat un clasic modern de netăgăduit, condensând fără efort orice număr de stiluri și genuri de muzică.

Un salt îndrăzneț, curajos înainte de la cele două înregistrări anterioare #1, apreciate de critici, „Gang Signs & Prayer” și „Heavy Is The Head”, aceasta nu este muzică pur și simplu pentru topurile pop, ci mai degrabă o scrisoare de dragoste intimă către muzică și una care prezintă teme intens personale și lirice care scot la iveală vulnerabilitățile, regretul, fragilitățile, vindecarea, bucuria și triumful într-o manieră și într-o măsură care reformează noțiunea despre ceea ce artiștii rap ar putea face și ar fi în mod tradițional.

Încrederea care a condus albumul a provenit dintr-un loc mai profund și mult mai spiritual decât am văzut de la Stormzy anterior. Pentru tot succesul și premiile pe care le-a acumulat în timpul scurtei sale cariere, lockdown-ul care a rezultat din pandemia de coronavirus i-a oferit o marfă care îi lipsea de mult: timpul. Și datorită simțului său de realizare după Glastonbury, a fost, pentru prima dată, în poziția de a profita la maximum de ea.

O mare parte din energia creativă care a modelat albumul a apărut dintr-o tabără de muzică din Insula Osea – o insulă îndepărtată din estuarul Essex, care este accesibilă doar prin intermediul Roman Causeway timp de patru ore pe zi, la reflux. Înconjurați de producători și muzicieni importanți, ei în fiecare dimineață ei mâncau și se rugau împreună și apoi petreceau restul timpului conduși la culmi creative de talentul celuilalt. „Când auziți de tabere de muzică, întotdeauna sună intens și sumbru”, spune Stormzy. „„Oameni care spun: „Trebuie să facem un album.” „Trebuie să facem niște înregistrări de succes.” Dar asta se simțea frumos liber. Cu toții suntem muzicieni, dar nu am făcut întotdeauna muzică. În unele zile jucam fotbal sau ne plimbam făcând poze. Și produsul secundar a fost o muzică foarte frumoasă. Pentru că atunci când te căsătorești cu acest etos cu muzicieni de talie mondială și cei mai buni producători, scriitori și artiști din lume, iar noi suntem într-un singur spațiu, aceasta este o rețetă pentru ceva ce nimeni nu și-l poate imagina cu adevărat. Nici măcar nu poți calcula cu ce va veni asta. Și a venit cu o mare parte din acest album.”

‘THIS IS WHAT I MEAN’ TRACK-LISTING:

Fire + Water
This Is What I Mean
FireBabe
Please
Need You
Hide & Seek
My Presidents Are Black
Sampha’s Plea
Holy Spirit
Bad Blood
Got My Smile Back
Give It To The Water

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *