Studio Killers a lansat Underneath My Raincoat
2023-03-24 15:22:49

Studio Killers a lansat “Underneath My Raincoat”. Fenomenul de pe internet și grupul virtual de electro-pop, Studio Killers, revine cu noul single plin de viață.

Lansarea este continuarea hitului lor global „Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship)”, care a fost un succes internațional în urma tendinței virale #ruinourfriendship de pe TikTok, care a inspirat peste 11 miliarde de vizionări ale videoclipurilor.

Vorbind despre viitoarea lansare „Underneath My Raincoat”, Studio Killers spune: „Am vrut să facem o piesă foarte înălțătoare.
Momentul nostru magic a fost influențat de câțiva școlari africani care cântau într-un documentar. Am simțit această energie venind de la un cor. Inspirația pentru versuri a venit atunci când am văzut două fete ieșind dintr-un magazin într-o ploaie torențială și una dintre ele a luat-o pe cealaltă fată sub haina de ploaie și ambele aveau acest zâmbet timid pe față. A fost un moment atât de cinematografic și am crezut că acești copii merită un cântec. Împărtășirea unei haine de ploaie este o imagine atât de puternică și drăguță. Și o modalitate grozavă de a arăta cuiva că îl iubești chiar dacă ești prea timid să o spui cu voce tare…”

Produs acasă până la capăt, grupul virtual de electro-pop Studio Killers reprezintă magie pop, cuprinzând arhitecți de sunet și animație vibrantă. Format în Marea Britanie, acest colectiv european a avut întotdeauna o bază de super fani; văzând numere puternice în celelalte lansări și canale de social media. Membrii trupei sunt personaje fictive care au captat inimile cu muzica lor electronică molipsitoare și deliciile vizuale din 2011.

Primul lor single „Ode to the Bouncer” a ocupat locul 1 în Olanda. Primul lor album a fost auto-lansat la nivel global pe Studio Killers Records și a urcat pe locul 1 în topurile iTunes Dance din SUA și Canada. In 2020, single-ul „Jenny” al lui Studio Killers și-a găsit o a doua viață datorită lumii extraordinar de imprevizibile a TikTok și a succesului continuu pe această platformă creativă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *