Sună a hit! Luis Gabriel, fascinat de Dulceața buzelor
2023-03-22 18:08:08

Luis Gabriel e pus pe fapte mari, nu doar în viața reală ci și pe plan muzical. Dovadă este noua piesă pe care o lansează azi, “Dulceața buzelor”, sub egida Balkanika Records&Bulls Records. Luis Gabriel este un artist tânăr care muncește mult și se bucură de rezultatele obținute. Este foarte conștiincios așa că piesele vin una după alta, iar “Dulceața buzelor” pare să aibă parfum de hit. Luis Gabriel se pregătește să dea astfel lovitura cu o piesă care este aproape la fel de bună ca “Toate Diamantele”.

“Sărută-mă iubire acum că mor/ Azi vreau să simt dulceața buzelor/ Sărută-mă acum, nu mă lăsa / Că nu mă văd lângă altcineva”, cântă cu patos Luis Gabriel în cea mai nouă melodie a sa, “Dulceața buzelor”.
De muzica noii piese semnată Luis Gabriel sunt responsabili Achim Marian și Izabela Radu, iar textul îi aparține lui Achim Marian care a făcut o adevărată artă din cuvinte.

Piesele de dragoste nu îi sunt străine deloc artistului Luis Gabriel. Dați Play dacă vreți să vă îndrăgostiți și să simțiți din nou fiorii iubirii! “Dulceața buzelor” este rețeta perfectă a începutului unei povești de dragoste!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *