Sunete intergalactice si mesaje puternice in cea mai noua piesa lansata de Manuel Riva
2023-03-31 17:26:01

Manuel Riva lansează Inferno, alături de Møøne, piesa care vorbește despre cum ne găsim puterea interioară. Așa cum ne-a obișnuit, Manuel Riva combină cu succes elemente contemporane de sound și reușește să creeze un sentiment care reflectă mesajul de încredere în sine pe care îl transmite piesa.

 

Cu versuri care încurajează ascultătorii să preia controlul asupra vieții lor, Inferno este un apel la acțiune pentru cei care s-ar putea simți pierduți sau neputincioși. Vocea lui Møøne acaparează audiența și ne îndeamnă să ne ridicăm din cenușă.

 

Piesa ne amintește că, în momentele noastre cele mai întunecate, avem puterea de a depăși încercările. Inferno face parte din mult-așteptatul album de debut al lui Manuel Riva – Stardust, care se va lansa la finalul lunii aprilie.

 

Despre Manuel Riva

 

Manuel Riva este un producător român ale cărui piese au fost mixate sau incluse în podcast-urile celor mai mari DJ din lume: Tiesto, David Guetta, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli. Cu o carieră care a început în 2000, Manuel Riva a fost nominalizat în 2016 la premiile MTV-EMA pentru Best Romanian Act. Succesul său internațional a venit odată cu lansarea single-ului „Mhm Mhm” cu Eneli. Piesa a fost bine primită de public, fiind difuzată în heavy-rotation pe toate posturile de radio importante din România, ajungând în top 20 Billboard Dance/Club Chart din Statele Unite și locul 1 în aplicația Shazam în tări precum Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania și Armenia. Piesa are peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube. Următoarea sa piesă „Miami”, cu Alexandra Stan, a ajuns în top 10 în Billboard Charts și are peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai recent hit al său este Modern Love, care a adunat peste 6.5 milioane de vizualizări pe YouTube. În 2021 a produs single-ul Lullaby pentru Lindsay Lohan, melodie care poate fi găsită exclusiv ca NFT.

 

Despre Møøne

 

Faceți cunoștință cu Møøne – o cântăreață/compozitoare care provine dintr-un colț îndepărtat al galaxiei și a aterizat pe Pământ cu o misiune: să-și infuzeze muzica cu influențe intergalactice. Muzica a fost pasiunea lui Møøne de când își amintește, iar acum este gata să împărtășească lumii sunetul ei unic – un sunet care se inspiră din toate colțurile sistemului solar. Călătoria muzicală a lui Møøne a condus-o să descopere o gamă variată de influențe, de la RY X și Lane 8 la London Grammar, Camelphat, Glass Animals, The Paper Kites, Red, Flume, Hayden James și multe altele. Ea refuză să fie limitată de gen și explorează constant noi frontiere în muzica ei. Dar acesta este doar începutul pentru Møøne – cu atât de multe de explorat, orizontul din față este plin de promisiuni și mister.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *