SUPER HIT-ul FLY PROJECT - RAISA revine cu un vibe nou, oferit de Christian Eberhard
2021-08-23 21:22:47

FLY PROJECT a ajuns să aibă cel puțin un gold hit. RAISA, hitul FLY PROJECT care a schimbat muzica românească în anul 2005, se aude din nou în cluburile din țară, dând tonul distracției și fiind în atenția celor mai importanți remixeri și DJ din Romania.

Nu promitem că n-o să începi să repeți refrenul piesei de la primul play pe care îl vei da. Pentru că noi deja o facem, iar dacă zilele următoare vin și cu o petrecere, siigur-sigur Raisa va fi pusă pe repeat în playlist.

“Oamenii nu numai că nu au uitat piesa asta, dansează și se distrează pe ea ca și când ar fi lansată ieri. Asta se întamplă constant cu piesele FLY PROJECT, lumea le cântă indiferent de câți ani trec de la momentul lansării, însă Raisa a revenit în forță de aproximatin doi ani, ne scriu studenții că au făcut-o imn, o cântă la toate party-urile, fac filmulețe și ne trimit. Acum 15 ani piesa asta a schimbat muzica în România, sunt onorat și fericit că oamenii o iubesc. Remixul lui Christian Eberhard este actual, foarte 2021, abia aștept să îl aud peste tot” spune Tudor Ionescu (FLY PROJECT).

Christian Eberhard își însușește de o bună perioadă de timp rolul de producător în cadrul Roton Music. Cu un focus creativ îndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana și Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din România, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale. Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri însumate de toate proiectele sale, decizia de a fi investit īn rolul de producător în cadrul Roton Music a fost una mai mult decât naturală.

“Am deschis cutia cu amintiri și m-am oprit la piesa Fly Project – Raisa, un hit care a revenit în forță acum aproximativ doi ani. A fost un challenge și o plăcere să lucrez la acest proiect, având în vedere că scopul meu era să îi aduc un vibe nou, nu să intru și mai mult în nostalgia care ne cuprinde pe toți atunci când ascultăm Raisa. Dacă playlist-urile voastre vor primi remix-ul meu cu brațele deschise, atunci eu mă declar mai mult decât fericit. Știu că va fi o surpriză plăcută pentru mulți dintre voi, iar pentru cei născuți mai târziu, care n-au prins hype-ul Raisa încă de la lansare… pregătiți-vă, o veți avea mult timp pe repeat!”, declară Christian Eberhard.

Cu miliarde de vizualizări worldwide, cu mii de show-uri și turnee internaționale, FLY PROJECT este artistul român care a ajuns cu muzica lui în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, hiturile FLY PROJECT devenind virale în China, India, Mexic și strângând milioane de views și utilizări în social media.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *