Superstarul muzicii dance, Alok, și fenomenul global, Bastille, își unesc forțele pentru single-ul Run Into Trouble
2022-04-02 20:52:00

Alok lanseaza alaturi de Bastille single-ul „Run Into Trouble”. Canalizând o atmosferă dance-pop, „Run Into Trouble” combină vocea recunoscută instantaneu a lui Dan cu sintetizatoare netede și o linie de bas slap house. Colaborarea vine dupa lansarea recenta a albumului lui Bastille, “Give Me The Future”, care s-a clasat pe locul 1 în Marea Britanie, în timp ce Alok a susținut recent un spectacol sold out la Ministry of Sound din Londra.

„Sunt un fan al muzicii lui Bastille încă de la început și să pot lucra cu Dan și băieții la „Run Into Trouble” a fost o experiență atât de distractivă!” a declarat Alok. “Am vrut să realizam ceva care să ne reprezinte ambele stiluri. Sperăm că vă place ceea ce am creat!”

Alok și Dan Smith au, de asemenea, un interes comun pentru acțiunea climatică; Dan scriind recent partitura pentru viitorul film Devil’s Breath, regizat de câștigătorul premiilor Oscar, Orlando Van Einsidel, iar Alok cântând la concertul Global Citizen.

Alok este un superstar al muzicii dance, adunând peste 26 de milioane de urmăritori pe Instagram și 4 miliarde de streamuri pe Spotify, cu hituri masive, inclusiv „Don’t Say Goodbye” și „Hear Me Now”. Recent votat numărul 4 în cadrul premiilor DJ Mag „Top 100″, el este considerat unul dintre cei mai influenți artiști brazilieni ai tuturor timpurilor. El a fost nominalizat la International Dance Music Awards de anul acesta pentru remixul său de succes al single-ului Meduza „Piece of Your Heart” (peste 250 de milioane de streamuri) și a colaborat cu senzația pop globală, Dua Lipa, pentru remixul oficial al hitului ei single „Physical”.

Cu trei albume #1 în Marea Britanie, câștigătorii premiului Brit, Bastille, este una dintre cele mai renumite trupe de pe planetă, fiind nominalizata și la două premii Grammy și două American Music Awards. Dan Smith nu este străin de muzica dance, după ce a colaborat anterior cu Marshmello la albumul de succes, „Happier”, care a adunat peste 9 miliarde de streamuri până în prezent.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *