Surf Mesa a lansat EP-ul "Come True"
2023-11-13 21:41:27

Surf Mesa a lansat EP-ul “Come True”, un set de 7 melodii care include colaborări cu Whethan, WILHELM, SUPER-Hi, Griff Clawson, Stevie Appleton, Selah Sol și Nat Dunn. EP-ul a fost lansat de Astralwerks, care l-a semnat pe tânărul artist în 2020, când hitul său inovator „ily (i love you baby)” cu Emilee a început să urce în topuri. Cu „ily” de 2x platină și șirul de single-urile care au urmat, Surf a adunat acum peste 12 miliarde de stream-uri globale combinate.

Descriind EP-ul ca „un omagiu adus vremurilor în care visele mele erau în balanță”, spune Surf Mesa. „Cu Come True, am încercat să surprind acel moment strălucitor în care totul din viața mea cândva nesigură s-a aliniat. Fiecare dintre aceste 7 cântece este o piesă vitală a propriei mele călătorii de până acum și sper că vor putea rezona cu tine.”

Surf a distribuit videoclipul oficial pentru „Fighting For You”, o piesă optimistă pe care a înregistrat-o cu artistul/producătorul/remixerul Whethan din Chicago și cântărețul/compozitorul suedez WILHELM. Videoclipul îi surprinde pe Surf și Whethan în timp ce își croiesc drum prin traficul din L.A. și se îndreaptă spre o plajă senină din Malibu. Surprinsă cu fotografii time-lapse, întreaga zi zboară în doar câteva minute.

Come True include și colaborarea Surf cu duo-ul britanic SUPER-Hi, cunoscut pentru hituri precum „Following The Sun” și „Days Like This”. Împreună, au creat strălucitorul „Angels Hold Me”, un imn al speranței și al mângâierii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *