Surf Mesa a lansat piesa City Of Love
2023-01-27 17:48:24

Surf Mesa a lansat piesa “City Of Love”.
Surf Mesa – care a adunat peste 12 miliarde de stream-uri globale cu un șir de hituri care includ „ily (i love you baby)” certificat RIAA, cu Emilee – începe 2023 cu noul single „City Of Love” ( feat. Selah Sol).

Piesa îi găsește pe cei doi artiști spunând o poveste despre care au început din nou într-un oraș mare, dar nu au reușit să scape de atracția trecutului. Vocea caldă și captivantă a lui Selah Sol este îndrăzneață, dar puternică, în timp ce Surf Mesa împletește tastaturi gânditoare cu tonuri strălucitoare, de vis, care se construiesc până la vârfuri entuziasmante.

„Am auzit prima dată vocea de la Selah Sol în octombrie 2021 și am petrecut aceeași noapte în studio, atrăgându-mi imaginația în audio. Au fost făcute nenumărate versiuni și revizuiri până la aceasta și nu aș putea fi mai gata să o împărtășesc lumii!! Acest cântec rezonează cu viața mea și sper să rezoneze și cu ascultătorii.”

Anticiparea pentru „City Of Love” a crescut încă din octombrie anul trecut, când Surf a prezentat piesa la Red Rocks Amphitheatre din Colorado, unde a deschis pentru Gryffin. Surf Mesa a câștigat un loc pe lista artiștilor emergenti pe care revista PEOPLE îi va „viziona în noul an”.

Compozitorul/producătorul născut în Seattle, cu sediul în Los Angeles, continuă să perfecționeze energia de evadare a baladelor electronice nostalgice la care lucrează de când a primit o copie a FL Studio în clasa a treia. În timp ce ascensiunea vertiginoasă a lui Surf a dus la colaborări cu Gus Dapperton, Madison Beer, FLETCHER, Josh Golden și NITTI și a câștigat sarcina de a remixa în „Be Kind” de Marshmello și Halsey și „Wonder” de Shawn Mendes.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *