Surf Mesa și Nat Dunn au lansat State Of My Heart
2022-10-07 17:36:25

Surf Mesa și Nat Dunn au lansat „State Of My Heart”. Cu vocea lui Nat și producția lui Surf, piesa molipsitoare aduce sentimentul de speranță și optimism ascultătorilor. Cei doi artiști au scris piesa împreună cu Eli Teplin, Steph Jones și Phil Scully.

Surf, care vine dintr-o serie de spectacole la numeroase festivaluri de vară, a depășit acum pragul a trei miliarde de stream-uri în carieră. Nat, prezența feminină principală a duo-ului australian NAATIONS și colaboratoare de lungă durată a unor legende de muzica dance precum Duke Dumont, Gorgon City și Hayden James, s-a impus, de asemenea, ca o compozitoare solicitată, ale cărei colaborări includ hitul de 10 ori RIAA Platinum al lui Marshmello și Anne-Marie, „FRIENDS” și „Carry On” de la Kygo, premiat cu discul de platină de 2 ori.

„Nu știi cum mă simt? Nu poți simți starea inimii mele? Nat Dunn și cu mine am intrat în studio și, după ce ne-am încurcat cu acordurile, a fredonat puțin și apoi a spus: „Nu poți simți starea inimii mele?” Am fost imediat atras de asta și am construit piesa în jurul ei!”, spune Surf.

„Unele melodii se scriu singure, iar SOMH a fost una dintre ele – în mare parte datorită combinației energetice perfecte din studio în acea zi”, spune Nat Dunn. „’State Of My Heart’ este o declarație a emoției umane.”

Surf Mesa își va face debutul în Las Vegas pe 9 octombrie, când preia Wynn Nightlife pentru XS NIGHTSWIM. Datele turneului său de toamnă includ un spectacol pe 21 octombrie cu Gryffin la Red Rocks Amphitheatre din Colorado.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *