SURF MESA X NITTI GRITTI lanseaza single-ul MARCHING BAND
2022-03-27 20:56:00

Surf Mesa, care a adunat peste trei miliarde de ascultari pe streaming cu „ily (i love you baby)” ft. Emilee, face echipă cu producătorul si DJ-ul Nitti Gritti, câștigător al premiului Latin GRAMMY®, la piesa „Marching Band”, pregătita să alimenteze sentimentul de vară și sezonul festivalurilor.

„’Marching Band’ este o piesă de distracție”, spune Surf Mesa. „Sunt atât de încântat să o împărtășesc lumii, deoarece am adaugat-o luni de zile în seturile mele. Pe măsură ce muzica live a revenit, am avut șansa de a explora un sunet care dă un nou val de energie. Nitti și cu mine nu am putea fi mai încântați de aceasta.”

„Când Surf mi-a trimis prima dată „Marching Band”, am fost atât de inspirat încât am lucrat la cântec și i-am trimis-o imediat înapoi”, adaugă Nitti Gritti. „Sunt foarte încântat să aud reacția tuturor la aceasta!”

Indiferent cât de întunecate devin lucrurile, Surf Mesa rămâne un visător. Compozitorul și producătorul din Seattle, în vârstă de 21 de ani, și-a petrecut o mare parte din 2020 perfecționând energia de evadare a baladelor electronice nostalgice la care lucrează. El face „muzică pentru senzații bune”, ceea ce s-a dovedit o gură de aer proaspăt într-un an dificil. Ambele single-uri îndrăgite din 2020 – „ily (i love you baby)” cu Emilee și „Somewhere” cu Gus Dapperton – oferă romantism și refugiu pentru mințile obosite, îmbibate în sintetizatoare și alimentate de tobe insistente.
Certificat RIAA Platină și acum aproape dublu Platină, „ily” a acumulat peste trei miliarde de ascultari și peste cinci miliarde de vizualizări pe TikTok. Cântecul a ajuns pe locul 1 în topul Billboard’s Hot Dance/Electronic Songs și pe locul 2 în Top 40 de radio.

Atât producător Latin Billboard, cât și câștigător Latin GRAMMY®, DJ de renume mondial și acum artist nominalizat la GRAMMY pentru proiectul său SIDEPIECE, Nitti Gritti este un nume care este sinonim cu muzica electronică care depășește limitele.
Producătorul certificat de 10 ori Platinum/Diamond a colaborat cu artisti precum pe Bad Bunny, Cardi B, Diplo, Major Lazer, Enrique Iglesias, Pitbull, si a avut turnee pe cinci continente, cântând la festivaluri și locații apreciate precum Tomorrowland, EDC Las Vegas, Electric Zoo, Electric Love Austria, Red Rocks, Exchange LA și multe altele.
În 2020, Nitti Gritti a fost clasat pe locul al 14-lea ca cel mai bun producător din lume de către 1001 Tracklists și a obținut numărul 1 cu „On My Mind”, lansat ca parte a proiectului SIDEPIECE menționat mai sus. În 2021, Nitti Gritti a colaborat cu alte staruri dance la nivel mondial, Valentino Khan, Timmy Trumpet și Marshmello, alături de megastarul Megan Thee Stallion, ocupând topurile Billboard cu single-ul din ianuarie „Where I Belong” și atingând 1,7 milioane de ascultători lunar pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *