Swedish House Mafia a lansat albumul Paradise Again
2022-04-16 09:23:00

Supergrupul global Swedish House Mafia, format din Steve Angello, Sebastian Ingrosso și Axwell, tocmai au lansat mult așteptatul album “Paradise Again”, exact când trio-ul se întoarce în deșertul California pentru o performanță de referință cu The Weeknd care va închide Festivalul Coachella din acest weekend. Ei au marcat ocazia cu un videoclip regizat de Nick Walker pentru „FRANKENSTEIN” featuring A$AP Rocky.

“Paradise Again” a rezultat în urma redescoperirii sinergiei lor muzicale în turneul de reuniune al trupei din 2019, petrecând nenumărate ore în studio de-a lungul anilor următori, încercând noi palete sonore, texturi și tonuri dintr-un arsenal de sintetizatoare analogice.

Noul proiect reprezintă o lărgire ambițioasă a domeniului lor muzical, așa cum demonstrează o listă largă de colaboratori și invitați, inclusiv The Weeknd, A$AP Rocky, Sting, Ty Dolla $ign, 070 Shake, Jacob Mühlrad, Seinabo Sey, Mapei și cântăreața și compozitoarea engleză Connie Constance.

„Întotdeauna există un teren nou de descoperit”, afirmă Angello. „Totuși, cea mai mare provocare a fost să facem ceea ce nimeni nu se aștepta să facem. Trebuia să găsim sunete în studio pe care nu le auzisem niciodată înainte și de care eram încântați. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai interesante momente pentru noi, pentru că ne distrăm din nou ca niște tineri de 15 ani.”
Albumul a fost prezentat inițial într-o copertă pentru Billboard Magazine vara trecută, care a dat startul unei serii importante de single-uri, inclusiv „Redlight” cu Sting „It Gets Better”, „Lifetime” cu Ty Dolla $ign & 070 Shake și colaborarea lor de succes cu The Weeknd „Moth To a Flame”.

PARADISE AGAIN TRACK LIST 

1. Time (feat. Mapei)
2. Heaven Takes You Home (with Connie Constance)
3. Jacob’s Note (feat. Jacob Mühlrad)
4. Moth To A Flame (with The Weeknd)
5. Mafia
6. Frankenstein (with A$AP Rocky)
7. Don’t Go Mad (feat Seinabo Sey)
8. Paradise Again
9. Lifetime (with Ty Dolla $ign & 070 Shake)
10. Calling On
11. Home
12. It Gets Better
13. Redlight (with Sting)
14. Can U Feel It
15. 19:30
16. Another Minute
17. For You

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *