SWEDISH HOUSE MAFIA FAC ECHIPĂ CU THE WEEKND PENTRU NOUL SINGLE, ÎNSOȚIT DE VIDEOCLIP „MOTH TO A FLAME"
2021-10-22 18:28:00

TRIO-UL ANUNȚĂ PRIMUL TURNEU DUPĂ 10 ANI CU 44 DE DATE, INCLUZÂND METLIFE STADIUM

Super grupul faimos la nivel global, Swedish House Mafia au făcut echipă cu superstarul The Weeknd pentru un nou single, însoțit și de videoclip, „Moth to a Flame,” disponibil acum via Republic Records. Noua piesă, din care trioul a oferit un teaser în timpul show-ului lor incendiar la pre-show-ul premiilor MTV VMA, marchează prima muzică nouă a trupei de când au anunțat reuniunea lor în iulie cu două single-uri noi, „It Gets Better” și „Lifetime (feat. Ty Dolla $ign & 070 Shake)” care au venit împreună cu apariția pe coperta revistei Billboard Magazine și o interpretare special a ambelor piese în cadrul emisiunii The Tonight Show With Jimmy Fallon. Trioul de cântece continuă să crească anticiparea legată de noul album al grupului, „Paradise Again”, programat pentru lansare la începutul anului viitor împreună cu un Special Tour Edition CD, pre-comandă disponibilă acum care oferă posibilitatea exclusivă la a pre-cumpăra bilete pentru turneul trioului.

Împreună cu noul single, Swedish House Mafia au anunțat un turneu internațional în 2022, produs de Live Nation, primul lor turneu după cel din 2012. Datorită show-urilor lor live fantastice, turneul anterior al grupului, „One Last Tour,” a vândut peste 1,000,000 de bilete. Turneul din 2022 va veni după abia anunțatul show la Coachella 2022și include arene atât în Statele Unite, cât și în Europa.

Biletele vor fi puse în vânzare pentru publicul general vinerea viitoare, pe 29 octombrie pe website-ul swedishhousemafia.com, CD-ul Special Tour Edition fiind disponibil pentru pre-comandă începând cu miercuri, 27 octombrie.

Grupul a fost și nominalizat în categoriile Best Electronic și Best Nordic Act în cadrul premiilor MTV EMAs, care se desfășoară la Budapesta duminică, 14 noiembrie. Aceștia au sărbătorit săptămâna glorioasă cu un takeover special în cadrul show-ului lui The Weeknd de pe Apple Music, Momento Mori, ascultă aici.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *