TAEYANG a lansat albumul Down To Earth
2023-04-29 22:40:10

TAEYANG a lansat albumul “Down To Earth”. Setul de 6 cântece include „VIBE (feat. Jimin of BTS)”, o colaborare de succes care a atins locul 1 în topul Billboard World Digital Song Sales și „Shoong! (feat. LISA of BLACKPINK)”.

TAEYANG a participat la întregul proces de creare a EP-ului și are credite de compoziție pe fiecare piesă de pe album. Proiectul se deschide cu „VIBE (feat. Jimin of BTS)”, inspirat de R&B din anii ’80-90.

Cel de-al doilea single al proiectului, „Shoong! (feat. LISA de la BLACKPINK)” asistat de LISA este destinat să fie la fel de mare. Duetul este un eveniment incontestabil pentru fanii din întreaga lume care iubesc BIGBANG și BLACKPINK. Include, de asemenea, momente precum balada profund personală „Seed” și „Reason”, cu o influență romantică din anii ’70. În timp ce „Inspiration” este un semn din cap către toți artiștii care l-au inspirat pe TAEYANG și îl prezintă pe rapperul, Beenzino, iar „Nightfall” închide pe măsură EP-ul cu o caracteristică a lui THEBLACKLABEL, Bryan Chase.

„Acest album vine din diverse emoții și inspirații pe care le-am simțit în timp ce priveam apusul”, spune TAEYANG despre [Down to Earth]. „Apusul, care împodobește sfârșitul unei zile, întâmpină noaptea întunecată. La fel ca apusul, lumea mea este colorată cu amintiri frumoase din trecut. Am început să realizez că imaginea mea în ultimii 6 ani nu a fost cu mult diferită de cea a apusului.”

TAEYANG reflectă asupra luptelor personale și creative cu care s-a confruntat în ultimii ani. „Acum am înțeles că experiențele și etapele anterioare ale vieții mele au fost într-adevăr necesare în timp ce mă pregătesc să deschid acest nou capitol al vieții mele.” el spune. „Pentru producători și membri ai personalului de la THEBLACKLABEL, care mi-au oferit o nouă casă, și fanilor mei, care au așteptat în tot acest timp fără nicio garanție, vreau să-mi exprim recunoștința infinită.”

Pe lângă faptul că a făcut istorie cu trupa, TAEYANG este și un artist solo desăvârșit, lansând patru albume de mare succes, inclusiv două care au ajuns pe locul 1 în topul Billboard World Albums cu o serie de hituri, inclusiv „Eyes, Nose, Lips”. Acum, cu Down to Earth, TAEYANG este gata să-și revendice tronul ca unul dintre cei mai influenți artiști ai K-Pop.

Down to Earth tracklist

1. VIBE (feat. Jimin of BTS)
2. Shoong! (feat. LISA of BLACKPINK)
3. Seed
4. Reason
5. Inspiration (feat. Beenzino)
6. Nightfall (feat. Bryan Chase)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *