Takeoff face echipă cu Rich The Kid pentru Crypto
2022-03-13 20:44:00

Takeoff face echipă cu Rich The Kid pentru “Crypto”. Piesa este produsa de 808iden, Melee Beats și DJ Durel, DJ-ul oficial al Migos.

În 2018, la mai puțin de un an după ce și-au lansat cel de-al treilea album ,Culture II, Migos a decis că se vor lansa albume solo. Quavo a lăsat “Quavo Huncho”, Offset a livrat pe “Father Of 4” și Takeoff a lansat “The Last Rocket”. Proiectele nu au fost la fel de îndrăgite ca proiectele Migos, deoarece nu au reușit să se evidențieze, pentru că grupul lucrează atât de bine împreună. Acum, aproape patru ani mai târziu, nu există niciun semn că trio-ul se pregătește să lanseze din nou proiecte solo, dar unii, inclusiv Takeoff, au lansat melodii ca artiști individuali.

Pentru prima dată de când a lansat The Last Rocket, Takeoff revine în acțiune în cariera solo. Cu ultima sa lansare, el îl cheamă pe Rich The Kid să i se alăture pentru „Crypto”. Piesa se concentrează, desigur, pe criptomonede, în timp ce raperii se laudă cu banii obținuți. De asemenea, vine cu un videoclip relaxat care îi urmărește pe Takeoff și Rich în timp ce se plimbă pe străzile orașului.

Noua piesă vine după ce Takeoff a apărut pe al albumul lui Roddy Ricch, “Live Life Fast”, fiind prezent pe piesa „Paid My Dues”. Cât despre Rich The Kid, el a făcut echipă recent cu Lil Wayne pentru proiectul lor comun, “Trust Fund Babies”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *