Tallisker lanseaza COCAGNE si ne introduce intr-o lume boema, cu un sound adus direct din Orientul Mijlociu
2022-07-01 12:44:06

După superhitul „SOMEWHERE”, care s-a bucurat de succes în Europa de Est, Tallisker lansează vineri, 1 iulie, „COCAGNE”, piesa care va deschide albumul de debut al artistei, „CONTREPOINTS”.

„COCAGNE” este inspirată din ideea unei lumi imaginare care este ca o antiteză pentru societatea modernă. Tallisker ne introduce într-o lume în care toți trăiesc o viață boemă. Piesa a fost scrisă astfel încât să ne plimbe prin timp și prin locuri prin care nu am mai fost niciodată.

O piesă scrisă în totalitate în franceză, prin care Tallisker reușește să-și arate recunoștința față de compozitorii francezi clasici, apelând la simboluri și emoții în versurile sale. Mai mult, „COCAGNE” este una dintre cele mai ritmate piese ale artistei, cu un sound specific Orientului Mijlociu.

„COCAGNE” este un pop modern care dovedește capacitatea artistei de a aduce împreună, într-un mod unic, culturi muzicale diferite.

Tallisker reprezintă un proiect muzical al cântăreței, compozitoarei și producătoarei Eléonore Mélisande. Cu o sensibilitate specifică, primul instrument învățat de artistă a fost violoncelul. Tânăra introvertită s-a transformat rapid într-o adolescentă aventuroasă, care a plecat într-o călătorie prin Europa. Road-tripul a fost ca o inițiere care a ajutat-o să-și modeleze propria viziune asupra lumii și a determinat-o să-și dorească să studieze literatura. Așa s-a îndrăgostit de poezia lui Baudeleraire.

Dragostea pentru poezie, muzică și dorința de a călători au determinat-o pe Tallisker să-și construiască un studio portabil, care să o ajute să creeze în timp ce se află pe drum, de la Kathmandu până la Glasgow și peste tot pe unde inspirația o poartă. Piesa „SOMEWHERE”, compusă după o călătorie în Iran, are milioane de streamuri și a devenit o senzație pentru radiourile din Europa de Est.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *