TAME IMPALA a lansat single-ul No Choice
2021-12-12 19:07:00

Pregătit să lanseze The Slow Rush Deluxe Box Set, vineri, 10 decembrie 2021, Tame Impala dezvăluie noul single – “No Choice”, alături de anunțul privind datele turneelor ​​din America de Nord și Europa din 2022.

Versiunea fizică a The Slow Rush Deluxe Box Set va conține două LP-uri roșii transparente și opere de artă alternative, inclusiv o broșură de 40 de pagini și calendarul The Slow Rush 2050. Atât versiunile fizice, cât și cele digitale vor avea două fețe B nemaiauzite până acum, single-ul de pre-album Patience (atât original, cât și remix), plus versiuni suplimentare extinse și remixuri, inclusiv Breathe Deeper (Lil Yachty Remix) și No Choice.

The Slow Rush, lansat în 2020, a strâns peste 1,5 miliarde de streamuri în întreaga lume. Albumul a ajuns pe locul 1 în topul albumelor ARIA, atât în ​​SUA, cât și în Marea Britanie, cu 14 poziții în top 10 din întreaga lume. Albumul servește ca o reflecție profundă asupra trecerii timpului.

Pe lângă succesul său în topuri, Parker a fost nominalizat la două premii GRAMMY în 2021 pentru Cel mai bun album alternativ și Cel mai bun cântec rock (Lost In Yesterday). Aceasta a marcat a treia sa nominalizare la categoria Alternative, fiind nominalizat anterior pentru Currents and Lonerism. The Slow Rush a fost, de asemenea, nominalizat la două Billboard Music Awards și un American Music Award (AMA).

Parker a devenit una dintre cele mai influente voci din ultimul deceniu. Mulțumită cererii îndrăznețe a fanilor pentru o performanță live transcendentă, Tame Impala a fost cap de afiș în festivaluri și teatre din întreaga lume și a lansat patru albume – InnerSpeaker, Lonerism, Currents și The Slow Rush. În calitate de scriitor și producător, Parker a colaborat cu The Weeknd, Travis Scott, SZA, Lady Gaga, Mark Ronson, Kanye West, Kali Uchis, Theophilus London, Miguel, A$AP Rocky și alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *