Tamiga & 2Bad au lansat videoclipul piesei "Fly With Me". "Am avut parte de filmări cu multe peripeții"
2021-10-07 17:00:32

Doi dintre artiștii români cu mare succes peste hotare au lansat un nou videoclip la piesa “Fly With Me”, împreună cu Sprint Music. Este vorba de cuplul muzical Tamiga & 2Bad, interpreți foarte îndrăgiți peste hotare, care au scos încă o piesă ce va deveni cu siguranță hit în multe dintre țările unde va fi difuzată.

Așa cum ne-au obișnuit, Tamiga împreună cu 2Bad au înregistrat o piesă nouă și au filmat un nou videoclip tot în România, arătând cât este de frumoasă țara lor natală. Noua melodie se numește “Fly With Me” și aceasta surprinde o dragoste pierdută ce încã dăinuie. Iar faptul că se pot simți chiar și de la kilometrii depãrtare aratã cât de mult se doresc. Prima iubire nu se uită niciodată.

“Hei dragilor, vă mulțumim din inimă că sunteți alături de noi, sperăm să vă placă noua noastră piesă, să o apreciați și să o distribuiți. Vă pupăm!”, a transmis artista un mesaj pentru fanii ei.

La rândul său, Laurențiu Constantin, unul dintre compozitorii piesei ne-a dat mai multe detalii. “Colaborăm de cinci ani în formula asta și am lansat 9 piese, cu videoclip. Piesele noastre au succes mare afară și la noi sunt difuzate doar de câteva posturi online. Avem succes pe jumate de glob căci piesele noastre au fost difuzate în Marea Britanie, Spania, Bulgaria, Rusia, India, Brazilia, SUA, Portugalia, Peru, Moldova, Serbia, Turcia, Liban, Chile, Franța și lista poate continua. Noi oficial am început să rupem afară de doi ani, odată cu pandemia. Piesa a fost compusă de: Tamiga, Laurențiu 2Bad, Florin Olteanu care este și producătorul ei, Anghel Alexandru, textierul, am colaborat cu el pe toate melodiile de pe viitorul album. Videoclipul este lucrat cu Bogdan Dima (Body&Soul), deci am lucrat cu vechea gașcă, mai ales că studioul este al lui George (Body & Soul). Am filmat mai multe videoclipuri o dată însă am avut parte de filmări cu multe peripeții. Am filmat două videoclipuri până la urmă, deși voiam să facem 3. S-a schimbat brusc vremea, ne-am mai îmbolnăvit, am fost obosiți căci am filmat mult. Filmările au avut loc lângă Megidia, pe un teren cu eoliane. Un loc superb din țara noastră, de vizitat. Multe peripeții pentru atât de puține filmări care s-au întins pe 3 săptămâni”, ne-a mai povestit Laurențiu alias 2Bad care este foarte încântat de rezultat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *