Teatru în Sectorul 5: Microstagiunea unteatru cu acces gratuit debutează cu premiera spectacolului Risipire, în regia lui Vlad Bălan
2022-11-29 16:19:53
În luna decembrie, unteatru oferă în dar spectatorilor 12 dintre cele mai puternice povești montate pe scena din Sfinții Apostoli nr. 44. Producții recente și foarte recente, născute din tumultul ultimilor doi ani, sau spectacole deja consacrate, care continuă să atragă atenția și admirația publicului, titlurile incluse în microstagiunea Teatru în Sectorul 5 vor putea fi urmărite în sala unteatru, cu acces gratuit, între 3 și 15 decembrieRisipire, o poveste despre timp, în regia lui Vlad Bălan, va deschide seria evenimentelor cu o reprezentație în premieră, programată pe 3 decembrie, de la ora 17:00.

Pentru a se bucura de acces gratuit la evenimentele incluse în programul microstagiunii Teatru în Sectorul 5, spectatorii sunt invitați să trimită un email la rezervari@unteatru.ro.

Click pentru a descărca materialele de presă
Șerban Pavlu, Dana Rogoz, Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Richard Bovnoczki, Alexandru Papadopol, Mihaela Trofimov, Lari Giorgescu și Florina Gleznea se numără printre artiștii pe care iubitorii de teatru îi vor vedea pe scenă în spectacolele din această microstagiune. Programul include titluri prezentate în premieră în această toamnă, precum: MASS – o coproducție unteatru și Teatrul Național ,,Radu Stanca” din Sibiu, regizată de Andrei și Andreea Grosu, Interior/Exterior – spectacolul de dans creat de Oana Răsuceanu, Masacrul – în  regia lui Mihai Brătilă, și Noi, copiii cu aripi, semnat de Mariana Cămărășan.
Risipire, r. Vlad Bălan
Evenimentul va debuta sâmbătă, pe 3 decembrie, de la ora 17:00, cu premiera spectacolului Risipire, o poveste despre rolul pe care îl joacă amintirile în iubirea pentru celălalt. O producție care s-a dezvoltat pornind de la cercetări recente asupra creierului și memoriei, spectacolul urmărește povestea unei femei afectate de o boală degenerativă, care o pune în fața unei alegeri extrem de dificile: salvarea propriei viețí sau uitarea persoanei iubite pentru totdeauna. Din distribuție fac parte actrițele Camelia Pintilie, Corina Moise și Denisa Nicolae.
Programul microstagiunii Teatru în Sectorul 5
  • 3 decembrie, ora 17:00 – Risipire, r. Vlad Bălan
  • 3 decembrie, ora 21:00 – MASS, r. Andrei și Andreea Grosu
  • 4 decembrie, ora 19:00 – Venus in fur, r. Elena Morar
  • 5 decembrie, ora 19:00 – Alcesta, r. Kovács Zsuzsánna
  • 9 decembrie, ora 19:00 – Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons., r. Iulia Grigoriu
  • 11 decembrie, ora 19:00 – INTERIOR/EXTERIOR, r. Oana Răsuceanu
  • 12 decembrie, ora 19:00 – Masacrul, r. Mihai Brătilă
  • 13 decembrie, ora 19:00 – Noi, Copiii cu aripi, r. Mariana Cămărășan
  • 14 decembrie, ora 19:00 – The Sunset Limited, r. Andrei și Andreea Grosu
  • 15 decembrie, ora 19:00 – (IN)DEPENDENȚII, r. Catinca Drăgănescu
  • Online – Conu Leonida față cu reacțiunea, r. Florin Liță
  • Online – O noapte furtunoasă, r. Andrei și Andreea Grosu
Un alt mod de a spune ,,mulțumesc” comunității care a susținut activitatea unteatru de-a lungul timpului, Teatru în Sectorul 5 reprezintă și o inițiativă menită să stimuleze interesul bucureștenilor pentru artele spectacolului. Totodată, pentru a face posibilă întâlnirea celor 12 producții cu oamenii care n-ar fi avut resursele să le descopere altfel, reprezentațiile programate în cadrul evenimentului vor putea fi urmărite cu acces gratuit.

 

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *