TeddyBear si Milan te transpun in universul nebuniei. Cei doi lanseaza Madness, o pastila de energie pentru zilele triste
2022-02-19 16:23:00

De câte ori ai văzut nebunia din ochii ei sau din ochii lui? De câte ori ai încercat să înțelegi tainele poveștii de dragoste pe care o trăiești? TeddyBear și Milan au găsit răspunsul întrebărilor tale. Cei doi artiști a lansat vineri, 18 februarie, Madness”, o piesă ca o pastilă de energie pentru zilele în care sufletul ți-e mohorât.

 

Inspirată de una dintre poveștile nebunești de dragoste trăite de Milan,  „ Madness” este o piesă dance, care te va trece prin toate stările, de la agonie la extaz, iar de la extaz la… „nebunie”.

 

Un personaj pe scena muzicii electronice, producător și DJ de origine poloneză, TeddyBear este un proiect nou, care își dorește să aducă un vibe fresh în industrie. Misterios și gata să pună punctul pe I, artistul ne pregătește multe surprize pentru anul 2022, dar mai ales, evenimente mult așteptate de publicul larg.

 

La rândul său, Milan este o artistă cu un touch personal complet nou, caracterizată prin stilul unic pe care-l afișează. Muzica ei combină influențele de dark pop cu genuri muzicale diverse și diferite.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *