Tedisaster, noua artistă urban, a lansat primul EP din albumul său
2024-01-16 20:00:37

Tedisaster, una dintre vocile inovatoare ale scenei muzicale actuale, cucerește audiențele cu noul EP, “păpușa ta”. După succesul răsunător al piesei “Pillshock” în universul muzicii electronice la festivalurile de top din întreaga lume, tedisaster oferă acum prima parte a unui album amplu și diversificat.

Albumul, divizat în 5 EP-uri, fiecare conținând 3 piese unice, promite o călătorie sonoră captivantă și variată. Cu ghidajul talentatului compozitor Marius Moga și susținerea echipei DeMoga Music, tedisaster reușește să creeze un sunet autentic și sincer. Mai mult decât atât, artista transmite experiențe personale prin muzică, în care mulți tineri se pot regăsi.

Prima parte a acestui impresionant proiect, “păpușa ta”, proaspăt lansată vineri, deschide ușa către universul muzical al artistei. Fiecare piesă reprezintă o experiență distinctă și capturează esența emoțiilor și stărilor de spirit trăite de tedisaster în timpul procesului de creație.

Cu această lansare, tedisaster se afirmă ca o figură cheie pentru generația de artiști din Generația Z. Alături de DeMoga Music, explorează noi direcții în industria muzicală și inspiră tinerii ascultători, prin trăirile ei.

Noua generație de artiști este în plin avânt, iar tedisaster este un nume care cu siguranță va răsuna în universul muzical până la finalul anului.

EP-ul „păpușa ta” est acum live pe toate platformele de streaming.

Tedisaster este o tânără artistă cu un talent unic și o viziune proaspătă asupra muzicii. Cu sprijinul echipei DeMoga Music, a reușit să creeze un album autentic și captivant, iar lansarea primului EP marchează un pas semnificativ în evoluția sa artistică.

DeMoga Music este o casă de producție muzicală recunoscută la nivel internațional, condusă de producătorul și compozitorul Marius Moga. Echipa sa dedicată sprijină artiștii talentați și inovatori în realizarea viselor lor muzicale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *