Teleporteaza-te in Ibiza cu cea mai noua lansare Brando
2023-04-08 13:29:01

Cea mai recentă lansare a lui Brando, Do Me Like Thatsurprinde esența vieții de noapte din Ibiza

 

Brando, talentatul compozitor american, a lansat un nou single intitulat Do Me Like That. Această piesă relaxată este cea mai recentă adăugare la arsenalul în continuă creștere al lui Brando și surprinde esența vieții de noapte legendare din Ibiza.

 

Sound–ul unic, combinate cu vocea energică, transportă fără efort ascultătorii în Insula Albă. Do Me Like That este o sărbătoare a fiorului pasiunii unei sărbători și a promisiunii unei petreceri pe cinste. Cântecul este setat să fie un imn de vară, atrăgând ascultătorii.

 

Muzica lui Brando a făcut furori în industria muzicală de ceva vreme. Sunetul său unic și versurile sincere i-au câștigat o mulțime de urmăritori dedicati. Cu Do Me Like That, Brando continuă să-și demonstreze talentul ca muzician și compozitor.

 

Do Me Like That este disponibil pe toate platformele majore de streaming. Deci, indiferent dacă vă relaxați pe plajă sau dansați toată noaptea, asigurați-vă că adăugați această piesă la lista dvs. de redare.

 

La finalul lunii martie, versiunea radio edit a piesei Body, a lui Brando împreună cu Loud Luxury, a atins 1 bilion de stream-uri, intrând în playlist-ul Billions Club de pe Spotify, acolo unde sunt doar 381 de piese. Un hit masiv, lansat în 2017, Body a dat startul carierei lui Loud Luxury și a lui Brando.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *