Teodora Rusu debutează cu Te-am așteptat să vii
2021-11-24 16:14:58

Lumea muzicală din România a mai cunoscut o nouă artistă, una foarte promițătoare. Este vorba de Teodora Rusu, originară de la Iași, o tânără voce, plină de farmec și timbru catifelat.

Fiind elevă în clasa a 9-a, la vârsta de 16 ani, este mereu de mână cu ambiția, cea care a făcut-o să-și contureze propriile idei, să-și învingă temerile și să fie cât mai perseverentă, pentru a ajunge acolo unde își dorește.

Piesa cu care s-a lansat Teodora se numește” Te-am asteptat sa vii” și este compusă & produsă de către interpretul și producătorul de la Chișiu, EL Radu si echipa sa din Spania, iar videoclipul este filmat in zona municipiului Constanța, regizat de către Dan Mihai Lupescu.

Din spusele echipei: Videoclipul surprinde doi tineri îndrăgostiți, cu fluturi în stomac, având o relație frumoasă. Cei doi au parte de momente speciale împreună, într-o zi de vară, într-un parc de distracții. În momentul când cei doi se opresc la o înghețată, Teodora își aduce aminte, cu drag, de momentul întâlnirii lor și realizează cât de norocoasă este că l-a întâlnit printr-o întâmplare, fiind surprinsă de prietenele ei, cu o ieșire la o petrecere. Cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când te aștepți cel mai puțin.

Proiectul muzical deja a fost lansat zilele astea la câteva emisiuni tv de la București, piesa și videoclipul acesteia urmează să fie prezentate și în alte zone ale României, la tv și radio, ca ulterior proiectul „Teodora Rususă fie lansat și în Republica Moldova.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *