THE 1975 canta la Bucuresti pe 26 iunie
2023-01-17 20:09:00

Trupa britanica The 1975 revine la Bucuresti pe 26 iunie 2023 la Arenele Romane. Primele bilete au preturi earlybird. Trupa cu al sau carismatic solist Matthew Healy revine in Romania dupa prezenta la festivalul Summer Well in 2019 cand au fost headlinerii evenimentului. Biletele se pun in vanzare pe 18 ianuarie la ora 10:00.
The 1975 vin din Anglia, mai exact din Wilmslow, Cheshire, aproape de Manchester. Componentii formatiei s-au cunoscut in liceu si au inceput sa cante inca din 2002.

Primul album a venit putin mai tarziu, in 2013, insa a ajuns direct pe prima pozitie in UK Albums si pe locul 28 in Billboard 200 aducandu-le 3 Discuri de Platina si 3 Discuri de Aur.

De atunci au mai lansat inca patru materiale de studio fiecare dintre ele ajungand in topurile din intreaga lume si aducand formatiei alte Discuri de Platina sau de Aur.

The 1975 abordeaza un pop rock dar cu influente dintr-o gama variata de genuri precum indie, funk, electro sau synth, solistul formatiei, Matt Healy, declarand in repetate randuri ca muzica Afro-Americana a influentat covarsitor directia muzicala a formatiei.

Biletele au urmatoarele preturi:

– Premium (cu loc) – 229 lei in earlybird, 249 lei in presale si 280 la intrare
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 189 lei in earlybird, 209 in presale si 240 la intrare
– Acces General (cu loc) – 129 lei in earlybird, 149 lei in presale si 180 lei la intrare

Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionele specifice platformei de ticketing
.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment BestMusic Live  powered by KISS FM.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *