The Amsterdams lanseaza videoclipul piesei "Arrows"! Albumul "Eternity for Dummies" se va lansa pe 12 aprilie in Club Control!
2016-03-28 17:58:57

Dupa „Winds Apart”, materialul unplugged lansat in 2013, The Amsterdams revin in 2016 cu noul album de studio: „Eternity for Dummies”!

Concertul de lansare va avea loc marti, pe 12 aprilie la Bucuresti in Club Control (str. Constantin Mille, nr. 4) incepand cu ora 21:00 si va fi insotit de un show vizual digital realizat de Buzilan Studio.
Facebookevent: http://umusic.ly/lansare.EFD.Control

Dupa aceea, trupa va mai sustine concerte de lansare in urmatoarele orase:

-Cluj, 14 aprilie, Euphoria Music Hall (cal. Manastur, nr. 2-6)
-Oradea, 22 aprilie, Bodega (str. Arany Janos, nr. 7)
-Timisoara, 23 aprilie, The Note Pub (bd. Mihai Eminescu, nr. 2)
De pe noul album de studio cunoasteti deja piesa Arrows, lansata in concert acum cateva saptamani, piesa care are acum si un videoclip oficial! Acesta a fost realizat de catre Creative Division, producator Sorin Cucu, regia Andrei Lupu si Cristi Nedelciu. Fotografii making-of de la filmari gasiti pe pagina Creative Division – http://bit.ly/1Sqh8to.

Albumul „Eternity for Dummies” va fi lansat pe 12 aprilie sub egida Universal Music Romania.
Fiti asadar alaturi de The Amsterdams la concertele din turneul de lansare – pe 12 aprilie la Bucuresti, pe 14 aprilie la Cluj pe 22 aprilie la Oradea si pe 23 aprilie la Timisoara!

The Amsterdams:
Andrei Hategan (voce, chitara)
Andrei Ungureanu (chitara)
Augustin Nicolae (bass, backing vocals)
Ovidiu Bejan (chitara, synth, backing vocals)
Chris Olsman (tobe)

Va invit cu drag sa urmarim impreuna clipul noului single The Amsterdams, “Arrows”, dupa care va astept sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *