The Apprentice, cu Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump, vine în cinematografe din 18 octombrie. Iată trailerul filmului!
2024-09-19 17:25:45

CAY Films aduce din 18 octombrie în cinematografe The Apprentice – Povestea originii lui Trump cu Sebastian Stan în rolul principal. Filmul regizat de Ali Abbasi (cunoscut publicului din România pentru Holy SpiderBorder sau seria HBO, The Last of Us) a fost selectat anul acesta în Competiția Oficială de la Cannes și va putea fi văzut în România la mai puțin de o săptămână după premiera americană.

Filmul urmărește „pactul faustic” al fostului președinte american cu influentul avocat de dreapta Roy Cohn. În anii ’70 – ’80, Trump încearcă să își creeze un imperiu imobiliar pe baza proprietăților tatălui său, Fred Trump, înainte de intrarea sa în scena politică. Avocatul vede în Trump protejatul perfect: cineva cu ambiție brută, foame de succes și dorința de a face orice pentru a câștiga.

Alături de Sebastian Stan spectatorii îi vor putea recunoaște în distribuția filmului pe: Jeremy Strong (SuccessionArmageddon TimeThe Big Short), Martin Donovan (TenetBig Little Lies) și Maria Bakalova (Guardians of the Galaxy Vol. 3Borat Subsequent Moviefilm).

Păreri?

30 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *