The Artist Awards: ediția cu numărul trei revine la Craiova
2021-08-24 19:13:33

Cei mai populari și îndrăgiți artiști români se întorc la Craiova pentru a treia ediție The Artist Awards. In parteneriat cu Opera Română Craiova, evenimentul se va desfășura în perioada 18 – 19 septembrie 2021, iar în cadrul acestuia vor fi premiați artiștii și creatorii de conținut.

Timp de două zile, Piața Mihai Viteazul din Craiova va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente muzicale, în cadrul căruia vor fi celebrați artiștii și creatorii de conținut. INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes sau The Motans sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena The Artist Awards 2021 și vor susține show-uri memorabile.


Premiile din cadrul evenimentului vor fi acordate prin voting, în funcție de preferințele publicului. Votarea se va desfășura pe site-ul www.theartistawards.com în perioada 24 – 29 august, iar câștigătorii vor fi anunțați în zilele de 18 și 19 septembrie.

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Opera Română Craiova, cu sprijinul LIDL România și suținut de KissFM. Accesul la eveniment se va face în baza adeverinței de vaccinare sau a unui test PCR sau Antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72h, respectiv 24h, înainte de eveniment.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *