The Avener, alaturi de Waldeck si Patrizia Ferrara lanseaza single-ul Quando Quando
2022-05-10 21:29:00

Dupa ce a adunat 1.3 miliarde de ascultari pe platformele de streaming, iar ambele albume lansate au fost certificate cu discul de Platina, The Avener colaboreaza acum cu Waldeck si Patrizia Ferrara pentru single-ul “Quando Quando”. 

 

După doi ani de tăcere, The Avener s-a întors si ne va face să dansăm vara aceasta! Această piesă, în colaborare cu Patrizia Ferrara, vine la momentul potrivit. Marele câștigător în 2016 al Victoire de la Musique pentru albumul de muzică electronică, The Avener ne va face pe toți să dansăm pe ritmul acestui nou single electro house care este „Quando Quando”. În zilele următoare, el va incepe un turneu de festivaluri, incluzând o vizită la Festivalul Delta din Marsilia sau Festivalul Touquet Music Beach. 

Clipul colorat al piesei „Quando Quando ” ne duce instant cu gandul la vară, iar producatorul a jucat cartea italiană pentru a transmite o atmosferă de dolce far niente. Pe scurt, un clip luminis, in care există și alte referințe la cultură și artă: David a lui Michelangelo se clătina în blugi, atârnând de Walkman-ul său, iar Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci, care și-a pierdut naturalețea, ne lasă să vedem în culisele celor mai frumoase selfie-uri ale ei. Pe scurt, o reînsușire modernă a acestor domenii artistice care sunt pictura și sculptura, în general apreciate ca elitiste și mai nobile.

După 500.000 de vânzări ale albumului său de debut „The Wanderings Of The Avener” lansat în ianuarie 2015, viața lui The Avener ia o nouă întorsătură: în turnee în întreaga lume, un single „Fade Out Lines” si multe întâlniri artistice incredibile.

Apoi, 5 ani de pauză care vor fi, de fapt, ani de muncă și cercetare artistică pentru a se autodepăși și a oferi un nou proiect la înălțimea așteptărilor fanilor. O provocare pe care a întâlnit-o cu brio cu „HEAVEN” lansat în 2020.
Descoperim compoziții originale ale artistului, inclusiv hiturile „Beautiful” feat Bipolar Sunshine și „Under The Waterfall” feat M.I.LK. Surpriză suplimentară, The Avener a dezvăluit un remix superb al lui Bob Dylan solicitat chiar de legenda pentru piesa „Masters Of War”.
După doi ani de izolare, The Avener revine cu dorința de a dansa și de a răspândi bucurie și bună dispoziție pentru vară. De data aceasta, el reface cântecul italian suav și inevitabil QUANDO QUANDO QUANDO cu vocea Patriziei Ferrara.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *