THE BEATLES: GET BACK-THE ROOFTOP PERFORMANCE DEBUTEAZĂ PE PLATFORMELE DE STREAMING
2022-01-29 21:57:00

Pe 30 ianuarie 1969, The Beatles a concertat pentru ultima dată împreună pe acoperișul sediului lor Apple Corps din Londra. Duminca aceasta, cea de-a 53-a aniversare a acestui concert memorabil va fi sărbătorită cu mai multe lansări speciale, evenimente și anunțuri, avându-i pe membrii trupei The Beatles în prim plan.

Pentru prima dată, versiunea audio completă a interpretării de pe acoperiș a fost adaptată pentru stereo și Dolby Atmos de către Giles Martin și Sam Okell. Apple Corps Ltd., Capitol și UMe au lansat The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance pe toate platformele de streaming vineri, 28 ianuarie 2022.

Fanii de pe tot mapamondul au avut ocazia să exploreze în amănunt lumea trupei The Beatles, în toamna anului 2021, prin lansarea albumului Let It Be Special Edition (Apple Corps Ltd./Capitol/UMe), a seriei documentare, regizată de Peter Jackson, “The Beatles: Get Back” docuseries (Disney/Apple Corps Ltd./WingNut), și prin cartea intitulată The Beatles: Get Back (Apple Corps Ltd./Callaway).

Rock & Roll Hall of Fame a anunțat o expoziție revoluționară, intitulată Beatles: Get Back to Let It Be, care va fi disponibilă de pe 18 martie 2022 până pe 23 martie 2023. Mai mult, Norah Jonas a lansat două cover-uri ale pieselor celebre „ I’ve Got A Feeling” și „Let It Be”, care au fost filmate împreună cu band-ul artistei pe acoperișul clădirii Empire State Building din New York. Videoclipurile pot fi urmărite pe canalul de YouTube al Norei Jones.

THE BEATLES: GET BACK-THE ROOFTOP PERFORMANCE
Audio: Stereo / Dolby Atmos [TRT: 40:00]
“Get Back” (Take 1)
“Get Back” (Take 2)
“Don’t Let Me Down” (Take 1)
“I’ve Got A Feeling” (Take 1)
“One After 909”
“Dig A Pony”
Jam/excerpt of “God Save The Queen” (tape change interlude)
“I’ve Got A Feeling” (Take 2)
“Don’t Let Me Down” (Take 2)
“Get Back” (Take 3)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *