The Beatles lanseaza varianta remasterizata a albumului "The White Album"
2018-10-02 16:41:16

Dupa un scurt salt cronologic, ne putem intoarce in noiembrie 1968, fix in momentul in care The Beatles a schimbat in profunzime intreaga istorie muzicala, prin lansarea materialului „White Album”.

Cel de-al noualea album semnat Beatles a redefinit conceptul de originalitate, ghidand continutul muzical existent spre noi directii. „The White Album” este amestecul ideal intre vocea exuberanta a lui Paul McCartney si pasajele calde interpretate de catre prietenul sau, John Lennon. Timp de 50 de ani, acest material a motivat ascultatorii sa vada, sa inteleaga si sa exploreze, de fiecare data in mod diferit, piesele care au reusit sa scrie istorie.

2018 este anul in care „The White Album” va fi celebrat, iar acest lucru se va petrece prin lansarea unui material special, ce va reuni toate cele 30 de piese ale albumului, mixate si produse de Giles Martin si Sam Okell, carora li se vor alatura 27 de demo-uri acustice si 50 de materiale extrase din sesiunile de inregistrare a albumului.

Este pentru prima data cand The Beatles („White Album”) este remixat si completat cu demo-uri si sesiuni de inregistrare, aceasta initiativa fiind explicata de catre Giles Martin astfel: „In timpul procesului de remixare a albumului, mi-am propus sa va aduc o imagine cat mai apropiata de cea a trupei The Beatles din studio. Am descojit straturile vechi din , cu speranta ca voi face acest continut muzical acesibil si ascultatorilor mai tineri, tocmai pentru ca este una dintre cele mai diverse surse de inspiratie pe care istoria muzicii le-a dat vreodata.”

„The White Album” va fi disponibil incepand cu 9 noiembrie in variantele: deluxe, super deluxe, blu-ray si 2LP Vinyl.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *