The Chemical Brothers a lansat No Reason
2023-03-20 15:47:44

The Chemical Brothers – una dintre cele mai de succes trupe din istoria muzicii electronice – revine cu un nou single – No Reason.
Un punct culminant al show-urilor live și al seturilor de DJ recente ale trupei câștigătoare a premiilor Grammy, No Reason este inconfundabil și irezistibil. Piesa vine cu un vizualiser suprarealist regizat de colaboratorii de lungă durată, Smith și Lyall, și coregrafiat și interpretat de Gecko Theater, care va fi familiar pentru oricine a văzut una dintre incredibilele apariții ale trupei la festivalurile din 2022.

No Reason a fost, de asemenea, masterizat în Dolby ATMOS, de Giles Martin, la Abbey Road Studios. Martin a supravegheat anterior remasterizarea catalogului The Beatles.

Single-ul va fi disponibil și ca o ediție limitată de vinil roșu, cu o piesă B-side nelansată anterior – All Of A Sudden.
“No Reason” este prima muzică nouă lansată de The Chemical Brothers, după The Darkness That You Fear din 2021. Trupa lucrează, în prezent, la următorul album.

Duo-ul câștigător de mai multe premii și vânzări de platină este, fără îndoială, una dintre cele mai influente trupe electronice din toate timpurile. De-a lungul a trei decenii și pe cele nouă albume, aceștia au depășit genurile și granițele cu muzica de pionierat. Au vândut peste 13 milioane de albume (au ajuns pe locul 1 în Marea Britanie de șase ori) și aproape 20 de milioane de single-uri, iar piesele lor au acumulat peste 3 miliarde de stream-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *