The Code lanseaza single-ul "Valentine" cu videoclip oficial
2017-05-02 22:27:40

Dupa single-ul “Spaceship”, lansat anul trecut in colaborare cu Jackie Vegas, The Code revine cu un nou single, “Valentine”. Odata cu piesa, a fost lansat si videoclipul oficial. “Valentine” a fost compusa de Vanotek, The Code si Alexandra Tirtirau (versuri) si produsa de Smash Production, iar vocea este a Cristinei Stroe. Videoclipul a fost filmat si regizat de SAN.

“Cred ca piesa Valentine are un sound fresh. Sunt foarte incantat sa v-o prezint si sper sa va placa la fel de mult ca si mie.”, a spus The Code.

The Code este Ionut Catana, un tanar originar din Focsani. Acesta a devenit cunoscut publicului din Romania odata cu participarea la Selectia Natonala Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek si Georgian cu piesa “I’m Coming Home”, datorita votului publicului.

Piesa “Spaceship” a fost lansata in colaborare cu Jackie Vegas si compusa de Adriana Rusu, Ion Chirinciuc (Vanotek), Ionut Catana (The Code), Alexandru Cotoi, iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single, “Valentine”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *