The Humans lanseaza primul lor single, "Indura inima"
2017-09-26 19:53:34

Trupa lanseaza astazi single-ul lor de debut. Noul proiect muzical este alcatuit din Cristina Caramarcu, Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru si Alex Matei, toti fiind fosti membri ai trupei Jukebox. De asemenea, acestia au colaborat de a lungul timpului cu artisti renumiti din Romania precum Compania 7, Andra, Delia sau Horia Brenciu si au facut parte din echipa unor emisiuni de succes ca Vocea Romaniei, Dansez pentru tine si Cronica Carcotasilor.

The Humans este proiectul muzical in jurul caruia se desfasoara emisiunea Zaza Sing, prezentata de Liviu Varciu, Cristina fiind cea care intervine in prezentarea pieselor ce urmeaza sa fie cantate de concurentii emisiunii.

“Piesa este scrisa de mai bine de doi ani. Am compus-o plecand de la un fapt real si ducand-o spre extrema din dorinta de a ajunge fix in sufletele fetelor care au trecut prin asta. E tot mai des intalnita povestea asta si de ce sa n-o punem in versuri? I-am aratat-o lui Adrian Sina si i-a placut pe loc, drept pentru care a acceptat sa o orchestreze. Din punctul meu de vedere are si un final oarecum fericit. Inima nu mai indura totul s-a terminat, o luam de la capat cu alta dragoste. Este si motto-ul dupa care ma ghidez in viata reala. You never lose by loving, you always lose by holding back,” a declarat solista trupei.

Piesa a fost compusa de Cristina Caramarcu, Cristian Pistol si Christian Teodoru Ilie in studiourile Akcent Music, iar clipul a fost regizat de Dragos Dordea.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei, “Indura inima”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *