The Killers lanseaza albumul „Pressure Machine"
2021-08-13 18:22:00

Cel de-al șaptelea album de studio, „Pressure Machine”, vine ca o continuare a albumului anterior, „Imploding The Mirage”, material discografic ce i-a adus trupei The Killers cel de-al 6 lea no. 1, consecutiv, in Marea Britanie, un nou record.
La fel ca precedentul album, „Pressure Machine” a fost co-produs de Shawn Everett și Jonathan Rado (de la Foxygen). Lansarea albumului este insotita de un videoclip animat pentru melodia „Quiet Town”.

The Killers – Pressure Machine:
1. West Hills
2. Quiet Town
3. Terrible Thing
4. Cody
5. Sleepwalker
6. Runaway Horses (featuring Phoebe Bridgers)
7. In The Car Outside
8. In Another Life
9. Desperate Things
10. Pressure Machine
11. The Getting By

“Când pandemia Covid-19 a oprit campania de promo și turneul mondial pentru Imploding the Mirage,„a fost prima dată după mult timp pentru mine când m-am confruntat cu tăcerea”. Și din acea tăcere, acest disc a început să înflorească, plin de melodii care altfel ar fi fost prea liniștite și înecate de zgomotul albumelor tipice The Killers.”, a declarat Brandon Flowers, frontmanul trupei.
“Într-adevăr, pentru prima dată din 2004, impulsul neîncetat și presiunile de a fi într-o trupă renumită la nivel mondial, care umple stadioane intregi, s-au oprit. Asa a aparut „Pressure Machine”: o imagine asupra realităților de zi cu zi ale unui mic oraș american cu o frumusețe puternică și dură, dar și cel mai auster și mai rezonant album de până acum al trupei The Killers.
Un album mai liniștit, bazat pe studiul personajelor, „Pressure Machine” este inspirat de orașul natal al lui Brandon Flowers, Nephi, Utah, o comunitate strânsă, de 5300 de persoane, fără semafor, cu o fabrică de cauciuc, câmpuri de grâu și West Hills. Nephi este locul unde Flowers și-a petrecut anii de formare (10-16), spunând „dacă nu ar fi fost progrese în industria auto, Nephi în anii 90 ar fi putut ramane la fel ca in 1950″. Cântecele albumului se bazează pe amintirile și poveștile oamenilor care i-au influentat creșterea, intercalate cu comentarii ale localnicilor despre orașul lor. “Multe amintiri din timpul petrecut în Nephi sunt tandre. Dar cele legate de frică sau tristețe erau puternic încărcate emoțional. Am înțeles toate astea mai mult acum, când am început proiectul The Killers, decât atunci, in anii colipariei, și sperăm ca am reușit să facem dreptate acestor povești și vieților oamenilor din acest mic oraș în care am crescut.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *