The Kryptonite Sparks lanseaza single-ul si videoclipul “Ne ascundem”
2017-04-28 20:33:29

The Kryptonite Sparks se ascund.

Dar sunt aici! Acum. Si au un track nou. “Ne ascundem”.

Power-trio-ul incandescent, The Kryptonite Sparks, lanseaza piesa “Ne ascundem”, cu o coregrafie in videoclip.

“‘Ne Ascundem’ e o piesa de vara, cu good vibes și de purtat pe oriunde va duc picioarele si gandul! Cred ca cea mai interesanta bucata din procesul de creatie al videoclipului a fost partea de coregrafie, fiindca niciunul dintre noi habar n-are cum sa danseze. Am considerat ca ar fi o chestie fun to watch. Nu zic ca am reusit sa ne imbunatatim skill-urile foarte mult, dar am avut noroc si de coregrafa noastra, Valentina, care a fost super patient si ne-a dat tips and tricks din domeniul asta”, declara baietii.

In spiritul eterogen, indie rock, alternative rock, blues, funk, piesa este lucrata de catre baietii din proiect, alaturi de Adrian Despot + Sorin Tanase (mix) si Cristian Vargas (master).

Single-ul “Ne ascundem” este disponibil online: https://UMR.lnk.to/tkQ9LPR

De la productia piesei, calatoria fantastica a continuat cu filmarile videoclipului, ce surprind exact mood-ul si dorinta de a evada din cotidian. Vinovat de regia videoclipului este Razvan Chirila, iar echipa de productie este completata de TKS. Mai mult, baietii au facut si o coregrafie, pe cat de reusita, pe atat de surprinzatoare.

Cu prima suflare in 2010, TKS recreeaza aroma britanica a anilor ’70, condimentata de groove; un melanj de modernism si simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangarda. Cel de-al doilea material discografic TKS – “Doi // A doua unda de bruiaj”, a fost lansat in luna februarie 2016, printr-un concert ce a avut loc in Club Fabrica din Bucuresti. In toamna lui 2016, The Kryptonite Sparks incep “The Interplanetary Endeavour, un turneu ce acopera 28 de orase, o parte in afara Romaniei, marcand astfel si primul turneu international.

“Hai sa ne ascundem!”

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Ne ascundem”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *